سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست | ترامپ قهوه میزبان عربستانی را نخورد + فیلم معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: حفاری چاه‌های نفت در دریای خزر بعد از ۳۰ سال شروع شد | مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد حذف شده است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد وزیر کار خطاب به نمایندگان: منظور از انتصاب سیاسی چیست؟ + فیلم انتقاد تند نماینده مردم چناران در صحن علنی مجلس | انتصاب رئیس سازمان بهزیستی سیاسی و غیرکارشناسی بود + فیلم رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست
سرخط خبرها

اعلام عزای عمومی در سیستان و بلوچستان در روز شنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۰۲۳۴
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸
اعلام عزای عمومی در سیستان و بلوچستان در روز شنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۳)
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و استاندار این استان به دنبال حادثه تروریستی در راسک و چابهار و شهادت جمعی از مدافعان امنیت فردا شنبه را عزای عمومی اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پیام مشترک آیت آلله مصطفی محامی و محمد کرمی، این جمله تاریخی امام خمینی (ره) آمده است: بریزید خون‌ها را؛ زندگی ما دوام پیدا می‌کند. بکُشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می‌شود. ما از‎ ‎‌مرگ نمی‌ترسیم؛ و شما هم از مرگ ما صرفه ندارید.

در این پیام اعلام شد که بی‌شک شهادت هنر مردان خداست و نیرو‌های جان‌بر کف انقلاب اسلامی در راه پاسداری از امنیت و قطع دستان دشمنان خبیث، تا آخرین نفس از پای نخواهند نشست.

در متن این پیام آمده است: بار دیگر تروریست‌های کوردل و مزدوران رژیم جعلی صهیونیستی، جنایتی را علیه فرزندان عزیز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران رقم زدند. شهادت جمعی از دلاورمردان این مرز و بوم در منطقه جنوب سیستان و بلوچستان، برگ دیگری بر سند مظلومیت نظام اسلامی افزود.

در این پیام آمده است: بی شک این اقدامات مذبوحانه حاکی از زبونی دشمنان پست و عجز و ذلت آنها در مقابله با عزم و اراده شکست ناپذیر ملت بزرگ ایران بوده و موید این است که بدخواهان این مردم، پیشرفت استان و وحدت مسلمانان شیعه و اهل سنت را برنمی‌تابند و منافع آنها در آشوب و ناامنی است، تا با سلب آرامش مردم به اهداف پلید خود دست یابند.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و استاندار این استان در پیام مشترک خود اعلام کردند: اینجانبان ضمن تبریک و تسلیت شهادت مظلومانه دلاورمردان عرصه حفظ امنیت در عملیات‌های تروریستی جنوب استان به محضر حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده‌های معظم شهدا، نیرو‌های جان بر کف نظامی، انتظامی، امنیتی و مردم شهید پرور استان و تاکید بر پیگیری کامل تا دستگیری و اعمال اشد مجازات برای عوامل این عملیات ناجوانمردانه تروریستی از سوی مراجع قانونی، روز شنبه را در استان عزای عمومی اعلام می‌نماییم و برای شهیدان والامقام، علو درجات؛ برای مجروحین، سلامتی و شفای عاجل و برای بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->