پیروانی نسخه انصاری را پیچید انتقادها از ابرقویی درست بود| پرسپولیسی ها شاکی از خرید درویش بازیکنان پرسپولیس هاشمیان را به درویش ترجیح می‌دهند مدیرعامل بانک شهر همچنان حامی درویش؟ ویدئو| فراخوان مهم پپ گواردیولا در حمایت از غزه آیا مجیدی از دل بازی با چادرملو بیرون می‌آید؟ مهاجم منچستریونایتد به دنبال جدایی پخش زنده بازی فولاد و تراکتور (۱۲ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین فیفا: حضور ایران در آمریکا تضمین شده است انتخاب شعار کاروان ایران برای بازی‌های کشور‌های اسلامی تاریخ و ساعت بازی یوونتوس و میلان (۱۳ مهرماه ۱۴۰۴) | لشکرکشی روسونری به تورین پخش زنده بازی چلسی و لیورپول (۱۲ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی سپاهان و ذوب آهن (۱۲ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین بانوان والیبالیست ایران در میان ۵۰ تیم برتر جهان حرف‌های متفاوت هاشمیان در رختکن پرسپولیس جهانبخش بدون تیم در لیست تیم ملی؟ | سؤال بزرگ از امیر قلعه‌نویی مربی فولاد توبیخ شد بوقچی‌های پرسپولیس توبیخ شدند انتقاد شدید پیشکسوت پرسپولیس | با این مدیریت آینده‌ای نداریم! + عکس
سرخط خبرها

اعتراف بیرانوند در خصوص مصدومیت جنجالی

  • کد خبر: ۲۲۰۲۴۹
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۹
اعتراف بیرانوند در خصوص مصدومیت جنجالی
بیرو در تمرینات تیمش به همبازیان خود گفته که در ترکمنستان از ناحیه مچ دست احساس درد کرده و کادرپزشکی تیم ملی به وی گفته که با چند روز استراحت بهبود پیدا خواهد کرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که به خاطر بی مسئولیتی کادر پزشکی تیم ملی آنها ۴ تا ۶ بازی آینده خود را باید بدون علیرضا بیرانوند به میدان روند. مسئله‌ای که نگرانی شدید هواداران این تیم را هم در پی داشته است. اما با این حال بیرانوند در صحبت‌های اخیرش با اوسمار به وی اطمینان داده که غیبتش در بازی‌های پرسپولیس به بیشتر از سه بازی نخواهد انجامید. او به سرمربی تیمش اطمینان داده که بعد از سه هفته با قدرت در تمرینات پرسپولیس حاضر می‌شود تا این تیم را در بازی حساس با آلومینیوم در تاریخ ۷ اردیبهشت در رقابت‌های جام حذفی همراهی کند. در حالی که بین کادر پزشکی تیم ملی و باشگاه پرسپولیس اختلاف نظر شدیدی در مورد زمان مصدومیت علیرضا بیرانوند بوجود آمده است این دروازه بان اعتراف کرد که در اردوی تیم ملی و قبل از بازی برگشت با ترکمنستان این اتفاق برای او رخ داده است.

 بیرو در تمرینات تیمش به همبازیان خود گفته که در ترکمنستان از ناحیه مچ دست احساس درد کرده و کادرپزشکی تیم ملی به وی گفته که با چند روز استراحت بهبود پیدا خواهد کرد. از این رو این دروازه بان چند روزی با دستش فعالیت سنگینی انجام نداده تا بهبود پیدا کند که در نهایت این اتفاق رخ نداد و او چهارشنبه شب دستش را گچ گرفت تا سه هفته ای در این شرایط بماند. با این حال کادر پزشکی تیم ملی همچنان اعتقاد دارند که بیرو را سالم به پرسپولیس تحویل داده اند.

از سوی دیگر باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که به خاطر بی مسئولیتی کادر پزشکی تیم ملی آنها ۴ تا ۶ بازی آینده خود را باید بدون علیرضا بیرانوند به میدان روند. مسئله ای که نگرانی شدید هواداران این تیم را هم در پی داشته است.

با این حال بیرانوند در صحبت های اخیرش با اوسمار به وی اطمینان داده که غیبتش در بازی های پرسپولیس به بیشتر از سه بازی نخواهد انجامید. او به سرمربی تیمش اطمینان داده که بعد از سه هفته با قدرت در تمرینات پرسپولیس حاضر می شود تا این تیم را در بازی حساس با آلومینیوم در تاریخ 7 اردیبهشت در رقابت های جام حذفی همراهی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->