پایان کار ژائو فلیکس در میلان تمام برنامه‌های پرسپولیس به هم ریخت! پیاتزا: در مسیر پیشرفت هستیم | هدایت ایران، رؤیای تمام مربیان دنیاست دست رد برنتفورد به یونایتد برای جذب امبومو تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت
سرخط خبرها

تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و گل گهر در لیگ برتر | چالش سخت اوسمار بدون بیرو

  • کد خبر: ۲۲۰۳۰۷
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و گل گهر در لیگ برتر | چالش سخت اوسمار بدون بیرو
تیم‌های فوتبال پرسپولیس و گل گهر در هفته بیست و دوم فوتبال ایران به مصاف هم می‌روند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و گل گهر از ساعت ۱۹ فردا (یکشنبه ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۳) در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف هم می‌روند. جدال دو تیم در شرایطی برگزار می‌شود که همه چیز این مسابقه تحت الشعاع غیبت علیرضا بیرانوند قرار دارد. بدین ترتیب امیررضا رفیعی چهره ویژه این مسابقه خواهد بود. گلر جوانی که پیش از این در بازی با ذوب آهن هم در دروازه سرخ‌ها ایستاده و اتفاقا موفق به ثبت کلین شیت هم شده است.

اتفاق ویژه دیگر این مسابقه نتایج تقابل‌های رودرروی دو تیم در تاریخ لیگ برتر است. گل گهر و پرسپولیس تابه حال ۱۰ بار مقابل هم صف آرایی کرده اند که حاصل آن ۷ برد برای سرخ پوشان و ۳ تساوی بوده و جالب اینکه تیم متمول سیرجانی هیچ گاه موفق به شکست پرسپولیس نشده است.

شاگردان اوسمار برای ماندن در کورس قهرمانی به ۳ امتیاز این مسابقه نیاز مبرم دارند و در در سوی دیگر میدان مارینوس اوزینیدیس سرمربی یونانی گل‌گهر بخوبی می‌داند که تیمش کار سختی در این مسابقه خواهد داشت.

روبرتو تورس، احمدرضا زنده‌روح و سعید سحرخیزان مثلث خطرناک سیرجانی‌ها در بازی فردا خواهند بود. گل گهر تا اینجای لیگ ۲۴ گل به ثمر رسانده که ۱۶ گل آن توسط همین سه بازیکن به ثمر رسیده است. در سوی مقابل پرسپولیس هم با اتکا به خرید‌های جدیدش، کمربند خط میانی خودش را به شدت تقویت کرده و کار را برای رسیدن به یک شوم دفاعی خودش سخت کرده است.

پرسپولیس فعلا با ۴۳ امتیاز روی سکوی دوم جدول قرار دارد و گل گهر با ۳۳ امتیاز در رده ششم جدول ایستاده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->