مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس
سرخط خبرها

جدیدترین زمان برای واگذاری استقلال و پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۲۰۳۲۱
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
جدیدترین زمان برای واگذاری استقلال و پرسپولیس
دولت ماه‌هاست برای واگذاری تیم‌های استقلال و پرسپولیس تلاش می‌کند، اما به نظر وزات خانه و شرکت‌ها دولتی و نیمه دولتی تمایلی برای در اختیار گرفتن امتیاز این دو تیم ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، این شاید به خاطر چالش‌هایی است که بعد از در اختیار گرفتن امتیاز این دو تیم برای آنها ایجاد می‌شود و شاید هم به این خاطر است که به خوبی می‌دانند تنها باید برای استقلال و پرسپولیس هزینه کنند و نمی‌توانند از این دو برند بزرگ سودآوری داشته باشند. دلیل هم واضح و مبرهن است. راه‌های درآمدزایی باشگاه‌ها در فوتبال ایران از جمله حق پخش مسدود است و تیم‌های فوتبال در ایران بر خلاف اروپا یک بنگاه اقتصادی محسوب نمی‌شوند.

با همه این اوصاف و مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد، تیم‌های استقلال و پرسپولیس باید واگذار شوند، چون این یکی از الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تیم‌هایی است که در فوتبال باشگاهی آسیا حاضر شوند. آخرین مهلت برای واگذاری تیم‌های استقلال و پرسپولیس ۵ اردیبهشت تعیین شده است. البته دو تیم می‌توانند زودتر از این موعد تکلیف مالکیت خود را مشخص کنند. اما تا این تاریخ باید قطعا به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کنند که به زیر پوشش کدام نهاد یا وزاتخانه یا شرکت رفته اند.

گفتنی است فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا که به لیگ نخبگان آسیا تغییر نام خواهد داد، از شهریور ماه آغاز می‌شود و استقلال و پرسپولیس در صورت کسب سهمیه و تفکیک مالکیت می‌توانند در این بازی‌ها شرکت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->