فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

فیلم سینمایی «تمساح خونی» همچنان در صدر فروش سینما‌های خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۰۳۷۸
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
فیلم سینمایی «تمساح خونی» همچنان در صدر فروش سینما‌های خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۳)
فیلم سینمایی تمساح خونی با فروش ۱۲ میلیارد و ۲۲ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال در صدر فروش سینماهای خراسان رضوی قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌های سینمایی پرفروش در سینما‌های خراسان رضوی طی هفته گذشته (از ۱۱ تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۳) به شرح زیر است:

۱- فیلم سینمایی تمساح خونی به کارگردانی جواد عزتی، با فروش ۱۷ هزار ۷۲۵ بلیت در ۳۸۹ سانس، ۱۲ میلیارد و ۲۲ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۲- فیلم سینمایی بی‌بدن به کارگردانی مرتضی علیزاده، با فروش ۵ هزار ۶۴۴ بلیت در ۲۵۲ سانس، ۴ میلیارد و ۵۰ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۳- فیلم سینمایی آپاراتچی به کارگردانی قربانعلی طاهرفر، با فروش هزار ۱۴۶ بلیت در ۱۰۲ سانس، ۷۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۴- فیلم سینمایی نوروز به کارگردانی سهیل موفق، با فروش ۶۱۶ بلیت در ۷۵ سانس، ۳۷۱ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۵- فیلم سینمایی ایلیا جستجوی قهرمان به کارگردانی سیدعلی موسوی‌نژاد، با فروش ۷۴۰ بلیت در ۷۴ سانس، ۳۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۶- فیلم سینمایی آسمان غرب به کارگردانی محمد عسگری، با فروش ۴۱۹ بلیت در ۵۹ سانس، ۲۶۴ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۷- فیلم سینمایی پرویز خان به کارگردانی علی ثقفی، با فروش ۱۵۶ بلیت در ۳۴ سانس، ۱۱۵ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->