نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم! سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است
سرخط خبرها

فروش ۷ میلیارد تومانی سینما‌های خراسان رضوی در هفته اول ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۱۸۹۰۳
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
فروش ۷ میلیارد تومانی سینما‌های خراسان رضوی در هفته اول ۱۴۰۳
حدود ۱۱۳ هزار نفر از ابتدای نوروز سال ۱۴۰۳ تا هفتم فروردین ماه به تماشای فیلم‌های جدید و تازه اکران شده سینما‌های خراسان رضوی نشستند.

به گزارش شهرآرانیوز،  سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا)، همزمان با نوروز امسال فیلم‌های "آپاراتچی"، "بی بدن"، "پرویز خان"، "تمساح خونی"، "آسمان غرب" و "ایلیا جستجوی قهرمان" و "نوروز" در سینما‌های کل کشور از جمله سینما‌های استان خراسان رضوی به نمایش درآمد.

از ابتدا تا هفتم فروردین ماه مجموع فروش کل فیلم‌های مذکور در سینما‌های خراسان رضوی ۶۹ میلیارد و ۱۶۴ میلیون و ۸۵۰ هزار ریال بوده است که "تمساح خونی" با فروش ۵۶ میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال بیشترین مخاطب را در بین فیلم‌های اکران نوروزی امسال در خراسان رضوی داشته است.

در این مدت سینما‌های خراسان رضوی ۱۱۲ هزار و ۷۸۴ نفر مخاطب داشتند که هفت فیلم جدید امسال را در سه هزار و ۷۷۵ سانس به تماشا نشستند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در این باره با اشاره به نمایش دو اثر "بی بدن" به کارگردانی مرتضی علیزاده و "ایلیا جستجوی قهرمان" به کارگردانی سید علی موسوی نژاد که از آثار هنرمندان این استان است، از مردم دعوت کرد تا تعطیلات نوروزی را با حضور در سینما و تماشای آثار زیبای هنرمندان هم‌استانی خود؛ در کنار خانواده به لذت و شادمانی سپری کنند.

محمد حسین زاده گفت: سال ۱۴۰۲ یک سال پر از افتخار برای سینمای استان بود، انیمیشن "مسافری از گانورا" تولید انیمیشن ساز‌های مشهدی به اکران رسید و در اکران موفقیت‌های خوبی را کسب کرد.

وی بیان کرد: پارسال در جشنواره فیلم فجر فیلم‌های "نپتون"، "بی‌بدن" و "ساعت جادویی" با کارگردانی فیلم‌ساز‌های استان به نمایش درآمد و توجه سینما دوستان را به خود جلب کرد.

به گفته وی، اکنون با شروع اکران‌های نوروزی فیلم‌های «ایلیا در جستجوی قهرمان» اثر سید علی موسوی‌نژاد کارگردان کاشمری و «بی‌بدن» اثر مرتضی علیزاده کارگردان مشهدی بر روی پرده سینما‌های کل کشور رفته است، ایلیا جستجوی قهرمان فیلمی سالم و پر از نشاط و خنده برای کودکان و نوجوانان است و بی‌بدن فیلمی پر از چالش و جذاب است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->