نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و بوروسیادورتموند(۲۰ فروردین ۱۴۰۴)| این بارسا جام می‌خواهد نتیجه و فیلم خلاصه بازی رفت پاریس سن ژرمن و استون ویلا(۲۰ فروردین ۱۴۰۴)| ناکامی ویلا ترکیب استقلال مقابل فولاد مشخص شد بوژوویچ: دوست نداریم به احتمال سقوط فکر کنیم سکوت کین پس از شکست برابر اینتر شکست لوئیز در فهرست فروش یوونتوس کنعانی- تراکتور؛ خیلی دور خیلی نزدیک بازگشت پورعلی‌گنجی به ترکیب پرسپولیس برنامه بازی‌های هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۴-۱۴۰۳) | تراکتور در چند قدمی قهرمانی شرط کارتال برای جدایی گندوز هیات مدیره استقلال متحد شد عالیشاه زیر تیغ جراحی باخت تیم ملی فوتسال در اولین گام تورنمنت تایلند نگاهی به گل‌های فرازمینی فوتبال جهان | وقتی توپ فرمان فیزیک را نمی‌برد مذاکرات نظری جویباری با فرهاد مجیدی در بن بست تاریخ و ساعت بازی استقلال و فولاد | آبی‌ها جای اشتباه ندارند گل‌محمدی: استقلال برای غرورش می‌جنگد تاریخ و ساعت بازی پاری سن ژرمن و استون ویلا | حریف انگلیسی پیش روی پاریسی‌ها تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و دورتموند | کاتالان‌ها در جستجوی قربانی تازه پایان مسابقات والیبال آقایان جام رمضان مشهد | قهرمانی سورنا در مهران + فیلم
سرخط خبرها

غیبت آزمون در تمرینات رم

  • کد خبر: ۲۲۰۶۱۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
غیبت آزمون در تمرینات رم
سردار آزمون تنها بازیکن غایب در تمرینات گروهی امروز رم بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رم شب گذشته موفق شد دربی دلا کاپیتاله را با پیروزی یک بر صفر برابر لاتزیو به پایان برساند. جالوروسی در این مسابقه پرهیجان، از سد حریف خود عبور کرد تا به روند ناکامی هایش برای همشهری خود پایان دهد.

حالا شاگردان ده روسی خود را برای دیدار حساس برابر میلان از مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا آماده می‌کنند. آنها امروز کار ریکاوری را انجام دادند ولی ستاره ایرانی رم در تمرینات گروهی غایب بود.

آزمون که در دیدار تیم ملی ایران برابر ترکمنستان دچار مصدومیت شد، تمرینات انفرادی را ادامه می‌دهد و با این حال، غیبت او مقابل میلان قطعی است.

وب سایت laroma۲۴ در خبری نوشت: زمانی برای استراحت وجود ندارد. پس از پیروزی بسیار مهم در دربی دلا کاپیتاله، رم بلافاصله به محل کار خود در مرکز ورزشی «فولویو برناردینی» در تریگوریا بازگشت تا برای اولین بازی مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا مقابل میلان که قرار است در روز پنجشنبه در ساعت ۲۴ برگزار شود، آماده شود.

طبق معمول، بازیکنانی که از ابتدا به زمین رفته بودند، پس از دربی کار ریکاوری را انجام دادند، در حالی که بازیکنان تعویضی و نفراتی که سرمربی جالوروسی از آنها استفاده نمی‌کرد، عمدتاً در زمین کار می‌کردند. همچنان تمرینات برای سردار آزمون متمایز است، تنها بازیکنی که در ترکیب وجود ندارد.

بدین ترتیب باید برای بازگشت سردار به میادین، منتظر ماند. ده روسی امیدوار است که او را برای بازی برگشت مقابل میلان در اختیار داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->