تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

ذهن تکانی

  • کد خبر: ۲۲۰۶۳۸
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶
ذهن تکانی
حافظه انسان هم مثل حافظه سیستم می‌ماند و گاهی نیاز به ذهن و حافظه تکانی داریم. مثلا نیاز نیست خاطرات تلخی که با هر بار مرور آن دچار رنج بیهوده می‌شویم را در ذهن نگه داریم.
مریم دهقان
نویسنده مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، چند وقت پیش می‌خواستم با لپ تاپم کاری انجام دهم ولی همه چیز به سختی پیش می‌رفت. باید چند دقیقه صبر می‌کردم تا موس دستوری که به آن دادم را اجرا کند، بعد که صفحه مورد نظرم باز می‌شد باز چند دقیقه طول می‌کشید تا بتوانم مرحله بعد را انجام بدهم.

بارگذاری یک خبر ساده در سایت برایم به اندازه نوشتن همین یادداشت زمان می‌برد و چه بسا بیشتر، آنقدر که ترجیح می‌دادم بسیاری از کار‌ها را با گوشی موبایل انجام دهم.

سرعت کارهایم به شدت پایین آمده بود و نمی‌توانستم هر بار این موضوع را برای افراد مختلف و همکارانم توضیح دهم، چون قابل قبول نبود و باورش سخت. از یک جایی به بعد تصمیم گرفتم مطالب، عکس‌ها و نرم افزار‌های اضافی و حتی برخی پروژه‌های انجام شده را که دیگر به وجودشان نیازی نداشتم پاک کنم.

حافظه لپ تاپم را خلوت کردم و یک هارد جانبی هم برایش تهیه کردم تا اگر در آینده باز هم چنین مشکلی برایم پیش آمد از بروز آن پیشگیری کنم. انجام همه این کار‌ها باعث شد دیگر مشکلات قبلی را نداشته باشم و با لذت بیشتری پای لپ تاپ بنشینم و کار‌هایی که بر عهده ام بود با خیال راحت تری انجام دهد.

حافظه انسان هم مثل حافظه سیستم می‌ماند و گاهی نیاز به ذهن و حافظه تکانی داریم. مثلا نیاز نیست خاطرات تلخی که با هر بار مرور آن دچار رنج بیهوده می‌شویم را در ذهن نگه داریم. یا کینه آدم‌ها را از دل پاک کنیم تا سرعت مهربانی و عاطفه مان بیشتر شود. خاطرات خوب و خوش و لحظه‌های نابی که در زندگی به تنهایی یا با حضور عزیزانمان ساختیم را همیشه به حافظه کوتاه مدت و بلند مدتمان پیوست کنیم تا همیشه با تماشا و یادآوری آنها فضای کافی برای تحمل رنج‌های دنیایی که از آنها گریزی نیست در خود ایجاد کنیم.

آدم‌های خوب زندگی شخصی و کاری و اجتماعی را مانند یک حافظه جانبی همیشه حفظ کنیم تا در کنارشان لذت زندگی بودن را بچشیم. گاهی با یک ذهن تکانی ساده می‌توان راحت‌تر و بهتر زندگی کرد و وقتی انسان چنین مهارتی دارد چرا از آن استفاده نکند.شروع سال نو همیشه پر است از تصمیم‌های نو، آغاز سال جدید هم می‌تواند بهانه‌ای باشد برای همین کار ساده، اما سخت با نتیجه‌ای شیرین.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->