معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چهار قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی در نشست شورای حقوق بشر به تصویب رسید

  • کد خبر: ۲۲۰۶۸۶
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵
چهار قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی در نشست شورای حقوق بشر به تصویب رسید
در نشست پنجاه و پنجم شورای حقوق بشر چهار قطعنامه در محکومیت جنایات و اقدامات رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، بالاکریشنان راجاگوپال، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در خصوص حق برخورداری از مسکن مناسب، در واکنش به تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر مبنی بر توقف انتقال تسلیحات به رژیم صهیونیستی، با انتشار توئیتی در شبکه اجتماعی ایکس، اعلام داشت: «این قطعنامه اگرچه الزام‌آور نیست، اما اقدام بسیار مهمی از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل است».

تصویب چهار قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی در نشست پنجاه و پنجم شورای حقوق بشر

نشست پنجاه‌وپنج شورای حقوق بشر که از ۲۶ فوریه (۷ اسفند) تا ۵ آوریل (۱۷ فروردین) در ژنو برگزار شد؛ در حالی پایان یافت که چهار قطعنامه در محکومیت جنایات و اقدامات رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

پیش‌نویس این چهار قطعنامه با موضوع حق مردم فلسطین در تعیین سرنوشت، حقوق بشر در بلندی‌های جولان اشغالی سوریه، محکومیت شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغال شده فلسطین و بررسی وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی و تعهد به تضمین پاسخگویی و اجرای عدالت به تصویب رسیدند.

تصویب این چهار قطعنامه در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد نشان دهنده بیداری دولت‌های جهان نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است، هر چند آمریکا و برخی از کشور‌های غربی همچنان در حمایت از این رژیم اشغالگر سکوت کرده‌اند، اما افکار عمومی نیز در همین کشور‌ها خواستار محاکمه و پاسخگویی رژیم صهیونیستی در قبال جنایاتش در فلسطین و غزه هستند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->