توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احیای بیش از ۳۰۰ واحد صنعتی در استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۲۰۷۹۷
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
احیای بیش از ۳۰۰ واحد صنعتی در استان خراسان رضوی
استاندار خراسان رضوی گفت: از میان ۵ هزار واحد صنعتی استان حدود ۸۹۰ واحد راکد بودند که از این تعداد بیش از ۳۰۰ واحد احیا و ۳۵ واحد هم در حال احیا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری دوشنبه ۲۰ فروردین در نشست هم‌اندیشی با علما، اساتید حوزه علمیه، خطبا، ائمه جماعت مساجد، طلاب و روحانیون که در محل سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدای دولت از ۵ هزار واحد صنعتی استان حدود ۸۹۰ واحد راکد بودند که از این تعداد بیش از ۳۰۰ واحد احیا و ۳۵ واحد هم در حال احیا هستند.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به برخی از شاخص‌های اقتصادی تأثیرگذار از جمله نرخ اشتغال گفت: در سال ۱۴۰۲ نرخ بیکاری استان کاهش یافت و در مقابل، نرخ مشارکت افزایش داشت. پس در نرخ بیکاری پایین‌تر از نرخ کشوری و در نرخ مشارکت بالاتر از نرخ کشور هستیم که حاکی از جریان رو به رشد اقتصاد استان است.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های مرکز آمار در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۶ هزار اشتغال خالص داشته‌ایم البته جمع بندی ما این است در دو سال گذشته در استان بیش از ۲۰۰ هزار اشتغال خالص و بیش از این آمار، اشتغال‌های خرد و خانگی مبتنی بر تسهیلات داشته‌ایم.

نظری بیان کرد: نزدیک به ۴۵۰ همت منابع بانکی را طی حدود ۲ سال و اندی گذشته وارد جریان اقتصادی استان کردیم.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در موضوع زیرساخت‌ها موضوعی مثل آب برای ما موضوع جدی است. در موضوع آب باید نقطه اوج مصرف را در نظر بگیریم که پروژه‌های مهمی برای رفع بحران‌ها تعریف شده است.

وی گفت: در حوزه گازرسانی برنامه‌ریزی ما این است که تمام روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان تا پایان سال ۱۴۰۳ از نعمت گاز بهره‌مند شوند.

نظری اظهار کرد: منابع مالی دولت محدود است در همین راستا ۵ بسته مولدسازی به ارزش ۲۳ همت در حوزه‌هایی از جمله بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و ورزش برنامه‌ریزی شده است.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم میز خدمتی با حضور استاندار و مدیران برخی از دستگاه‌ها برگزار و به مشکلات مطرح شده پاسخ داده شد.

منبع: استانداری خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->