یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

"هوبره" بازگشته از امارات در پناهگاه حیات وحش سبزوار رها شد + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۰۹۱۱
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰
رییس اداره حفاظت محیط زیست سبزوار گفت: یک قطعه هوبره، از پرندگان کمیاب مورد حمایت و حفاظت سازمان محیط زیست، پس از بازگرداندن از امارات متحده عربی و طی دوران تیمارداری، در پناهگاه حیات‌وحش شیراحمد این شهرستان رهاسازی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا بسملی با اعلام این خبر اظهار کرد: این قطعه هوبره حلقه‌گذاری شده مربوط به طرح احیای "هوبره آسیایی" در امارات متحده عربی اخیرا به مرکز همیاری، تحقیقاتی و بازپروری حیات وحش حکیم سبزواری تحویل شده بود که معاینات اولیه در خصوص وجود عارضه میوپاتی عضلانی و مسمومیت با اسید لاکتیک ناشی از خستگی و پرواز طولانی مدت و زمین گیری بر روی آن صورت گرفت.

وی افزود: این هوبره پس از اینکه مدتی زیر درمان و تیمار قرار گرفته و مکمل تراپی و بازتوانی شد، با تایید سلامت عمومی و توانایی پرواز و رهاسازی، امروز در زیستگاه طبیعی خود در پناهگاه حیات وحش شیر احمد سبزوار رها شد.

هوبره پرنده‌ای زیبا است که در طبقه بندی حفاظتی مهره داران ایران، گونه در معرض خطر انقراض و در فهرست سرخ اتحادیه جهانی حفاظت (IUCN) به عنوان گونه آسیب پذیر معرفی شده است.

تپه ماهورها، کویر‌ها و نواحی بیابانی در ۱۶ استان کشور زیستگاه این پرنده زیبا و نادر محسوب می‌شود.

پلنگ، قوچ و میش، کل و بز، آهو، روباه، کاراکال، گربه وحشی، شغال، مار شاخدار، مار جعفری، بزمجه و پرندگانی نظیر بالابان، عقاب طلایی، کبک، باقرقره شکم سیاه و زاغ بور از گونه‌های شاخص جانوری در مناطق حفاظت‌شده "ریوند، پروند و شیراحمد" شهرستان سبزوار هستند.

۲ منطقه حفاظت شده "شیراحمد" و "پَروَند" با مجموع مساحت ۳۹ هزار هکتار و همچنین مناطق شکارممنوع ریوند و "کمرقلعه" با گستره ۱۰۸ هزار هکتار در محدوده شهرستان‌های سبزوار، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی قرار دارند.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->