قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه ۶ اسفند ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان
سرخط خبرها

دستگیری حدود ۳ هزار متخلف با جرم «شروع به شکار» در سال۱۴۰۲

  • کد خبر: ۲۱۸۷۹۱
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۲
دستگیری حدود ۳ هزار متخلف با جرم «شروع به شکار» در سال۱۴۰۲
فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور گفت: نزدیک به ۳ هزار متخلف با جرم «شروع به شکار» در سال ۱۴۰۲ دستگیر و تحویل مقامات قضائی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ جمشید محبت‌خانی در رابطه با اقدامات یگان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: کار بسیار مهمی که امسال انجام شد در خصوص جرم «شروع به شکار» بود؛ شروع به شکار مرحله‌ای است که فردی بدون پروانه شکار با سلاح و مهمات وارد مناطق تحت مدیریت ما می‌شود و محیط‌بانان ما موفق به دستگیری این افراد می‌شوند. این مرحله قبل از این است که شکار را انجام دهند. در خصوص صیادی هم همین مورد وجود دارد و برای افرادی که با تور و قلاب در کنار رودخانه‌های حفاظت شده می‌آیند، تشکیل پرونده می‌شود.

شکار غیرمجاز جرم انگاری شد

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: پیش از این قضات می‌گفتند که این کار جرم نیست، اما در تعاملی که با قوه قضائیه داشتیم، موفق شدیم که شروع به شکار را نیز جرم محسوب کرده و اکنون فرد یا افرادی که بدون مجوز محیط زیست با سلاح و مهمات وارد مناطق چهارگانه بشوند، مجرم بوده و عنوان جرم آنها نیز شروع به شکار غیرمجاز است.

وی گفت: این مورد برای پیشگیری از شروع شکار بسیار مورد تأکید ما بود و امسال برای ۲۹۸۵ نفر را در همین زمینه با عنوان شروع به شکار تشکیل پرونده دادیم. افرادی که مرتکب این جرم می‌شوند شامل جریمه نقدی و برای افرادی که این جرم را تکرار کرده‌اند جرایم حبس نیز داشته‌ایم، در برخی موارد جرایم جبران زیست محیطی داشته‌ایم.

کشف ۱۷۴۰ مورد کشف شکار غیر مجاز چهارپایان

محبت‌خانی گفت: در خصوص کشف لاشه شکار، در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۲، ۱۷۴۰ مورد کشف شکار غیر مجاز چهارپایان را داشتیم. ممکن است در کنار یک لاشه ۳ یا ۴ نفر نیز دستگیر شده باشند. همچنین ۶۱۳۳ مورد نیز لاشه پرنده کشف شده است و صید غیر مجاز آبزیان نیز ۵۵ هزار و ۹۸۲ قطعه بوده است که شامل سمندر لرستانی، مار آبی، لاک پشت آبی و گونه‌های مختلف ماهیان بوده است.

وی در خصوص زند‌ه‌گیری پرندگان و پستانداران نیز گفت: ما ۴۲۷۴ مورد زنده‌گیری پرندگان و ۳۱۰۹ زنده‌گیری پستانداران را داشته‌ایم.

بیش از ۳۲ هزار برخورد قانونی با خرید و فروش حیات وحش زنده

 فرمانده یگان حفاظت محیط زیست بیان کرد: درخصوص نگهداری و خرید و فروش حیات وحش زنده و غیر زنده نیز در فضای واقعی و در فضای مجازی فعال بودیم و جمعاً ۳۲۶۷۶ مورد را کشف و برخورد کرده‌ایم. این عدد پارسال ۶۵۰۰ مورد بود، اما امسال تقریباً ۵ برابر شده است. محبت‌خانی تصریح کرد: امسال ۴۹۶۳ مورد سلاح غیرمجاز کشف کرده‌ایم و همچنین ۵۷ قطعه نیز سلاح جنگی کشف شده است. در کنار سلاح و مهمات ادوات شکار ازجمله دوربین نیز کشف شده که تعداد آنها ۴۷۰۵۴ مورد بوده است. وی درباره آمار دستگیری متخلفان نیز گفت: امسال ۱۴۶۳۱ نفر متخلف محیط زیستی را دستگیر کرده‌ایم. ۸۷۷۸ همچنین پرونده قضائی امسال انجام دادیم که همه آنها رسیدگی شده و ۳۳۱۶ مورد نیز در جریان است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->