۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا دوباره کرونا! | پیش بینی شیوع سویه جدید کرونا با بازگشت حجاج مراقبت‌های مرزی برای جلوگیری از ورود بیماران تنفسی تشدید می‌شود رشد خطرناک جلبک در تالاب دُرگه سنگی نقده توانگران، پرچمدار حذف پذیرایی در مراسم ترحیم شوند! قاتل الهه حسین‌نژاد قصاص می‌شود + توضیحات قوه قضائیه اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) پلاک‌های شهرستان در تهران حق مسافرکشی ندارند | باید نظارت بر تاکسیرانی دقیق‌تر شود حمایت اهالی منطقه بهمن از پلیس مشهد در برابر حمله متهمان | از سرقت خودرو در ساعت ۴ تا دستگیری در بهمن ۴ رئیس سازمان برنامه‌ریزی آموزش و پرورش: مشکلات برق و کمبود کاغذ برطرف شده‌اند؛ کتب درسی به‌موقع توزیع می‌شوند پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق تا روز چهارشنبه تشدید تحریم‌ها زندگی معلولین را تهدید می‌کند دستگیری دومین قاتل محیط‌بان منطقه خائیز ثبت‌نام تسهیلات ویژه برای دانشجویان محیط زیست از امروز آغاز می‌شود (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید درباره انتخاب رشته دانشجو معلمان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) موضوع بدهی دولت به تأمین اجتماعی و واگذاری بانک رفاه کارگران، باید از مجاری قانون حل وفصل شود فوق‌العاده خاص برای کدام پرستاران اعمال خواهد شد؟ تأمین اجتماعی باید بابت تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان پاسخگو باشد
سرخط خبرها

قاتل جوان ۱۸ ساله بعد از یک سال در مشهد دستگیر شد + عکس

  • کد خبر: ۲۲۱۰۲۲
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
قاتل جوان ۱۸ ساله بعد از یک سال در مشهد دستگیر شد + عکس
مردی در مشهد که در جریان نزاع مرتکب قتل شده و گریخته بود، سرانجام بعد از یک سال دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بعدازظهر بیست‌وششم فروردین سال گذشته، دختر بچه خردسالی سوار دوچرخه اش شد و به بازی در محوطه یک مجتمع مسکونی واقع در بولوار بهمن پرداخت. درحالی که دختر بچه با شوق وصف ناپذیری به بازی کودکانه خود ادامه می‌داد، ناگهان یک دستگاه پراید نیز وارد محوطه مجتمع مسکونی شد و هنگام عبور از کنار دختر دوچرخه سوار، او را به زمین انداخت. «محمد» پدر این دختر که با مشاهده این صحنه عصبانی شده بود به طرف راننده پراید رفت و به خاطر سرعت جوان پرایدسوار به او اعتراض کرد. طولی نکشید که مشاجره لفظی بین آن‌ها بالا گرفت و به جملات توهین آمیز رسید.

در همین حال راننده پراید هم از پشت فرمان بیرون آمد و درگیری لفظی به نزاعی تلخ کشید، اما با میانجیگری همسایگان و یکی از مدیران مجتمع مسکونی، دو جوان از یکدیگر فاصله گرفتند تا شرایط آشتی‌کنان آن‌ها فراهم شود، اما در این میان ناگهان زنی که از بستگان جوان پرایدسوار بود با برادرش تماس گرفت و او را از نزاع داخل مجتمع مسکونی مطلع کرد. دقایقی بعد و درحالی که هنوز گفتگو‌های اهالی محل برای آشتی‌دادن دو همسایه ادامه داشت، خودروی دیگری وارد مجتمع شد و چند نفر از داخل آن بیرون آمدند و به طرف «محمد» (مرد ۳۹ ساله) رفتند. او که هنوز شعله‌های خشم در وجودش زبانه می‌کشید با مشاهده این صحنه، چنین تصور کرد که همسایه‌اش عده‌کشی کرده است! در همین حال آتش زیر خاکستر دوباره زبانه کشید و این بار تیغه چاقو در حالی سینه جوان ۱۸ ساله را شکافت که او نقشی در ماجرای درگیری نداشت. لحظاتی بعد با فرار متهم از صحنه نزاع، پیکر خون آلود جوان مذکور به بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد انتقال یافت، اما تلاش‌ها برای نجات وی به نتیجه نرسید و این جوان روز بعد براثر عوارض ناشی از اصابت چاقو جان سپرد.

دقایقی بعد با اعلام مرگ جوان مجروح در مرکز درمانی، بلافاصله قاضی ویژه قتل عمد مشهد عازم بیمارستان شد و به تحقیق در این باره پرداخت. بررسی‌های مقدماتی و اظهارات شاهدان، دامنه تحقیقات را به مجتمع مسکونی در بولوار بهمن کشاند، اما مشخص شد که عامل جنایت به مکان نامعلومی گریخته است.

این گونه بود که با دستور قاضی محمود عارفی‌راد، گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی به ردیابی‌های اطلاعاتی پرداختند و تحقیقات گسترده‌ای را برای شناسایی مخفیگاه جوان ۳۹ ساله آغاز کردند. ساعاتی بعد گروه کارآگاهان با راهنمایی‌های سرهنگ جواد شفیع‌زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) رصد‌های اطلاعاتی را ادامه دادند و به سرنخ‌هایی از چند مخفیگاه احتمالی متهم فراری رسیدند، اما بررسی‌های نامحسوس نشان داد که متهم در این مکان‌ها حضور ندارد. در حالی که حدود یک سال از ماجرای این جنایت تکان‌دهنده می‌گذشت، بالاخره در آخرین روز‌های سال گذشته، کارآگاهان پلیس آگاهی در چند عملیات تخصصی چنان عرصه را بر متهم فراری تنگ کردند که او به ناچار تصمیم گرفت تا خود را تسلیم قانون کند.

قاتل ۱۸ ساله بعد از یک سال در مشهد دستگیر شد + عکس

این بود که به طرف پلیس آگاهی خراسان رضوی حرکت کرد و بدین ترتیب حلقه‌های قانون بر دستان وی گره خورد. عامل این جنایت مدعی بود وقتی افرادی از خودرو پیاده شدند و به طرف من آمدند، من هم از ترس چاقو کشیدم که «محمدجواد» (مقتول) خودش را جلو انداخت و چاقو به قفسه سینه‌اش خورد.

وی در ادامه اعترافاتش افزود: چاقو را به صورت کلنگی زدم و سپس آن را در بیرون از مجتمع مسکونی دور انداختم.

بررسی‌های بیشتر درباره زوایای این جنایت هولناک در حالی ادامه دارد که جوان ۱۸ ساله (مقتول) فقط ۲ روز بود که به عنوان شاگرد مغازه طرف مقابل مشغول کار شده بود.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->