چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: نرخ تورم در پایان سال پیش به ۳۵ درصد رسید

  • کد خبر: ۲۲۱۰۳۴
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
سخنگوی دولت: نرخ تورم در پایان سال پیش به ۳۵ درصد رسید
سخنگوی دولت اضافه کرد: ۳۱۸ طرح جذب سرمایه‌گذاری خارجی ثبت شد و موفق به جذب ۵.۵ میلیارد دلار سرمایه شدیم که یک رکورد است که به افزایش و ثبات رشد کمک می‌کند. هم‌چنین نرخ تشکیل سرمایه ثابت در نه ماهه سال گذشته مثبت بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز علی بهادری‌جهرمی در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در سال ۱۴۰۳، طی سخنانی عنوان کرد: سال گذشته ۲۰ نشست خبری با رسانه‌ها داشتیم که در مجموع به ۴۰۰ سوال پاسخ داده شد.

وی ضمن تبریک عید سعید فطر و گرامیداشت شهیدان آوینی و صیاد شیرازی و هم‌چنین روز ملی فناوری هسته‌ای، با اشاره به عملکرد دولت در سال گذشته افزود: با جهاد جمعی و مشارکت بخش‌های مختلف طبق اعلام مرکز آمار، رشد اقتصادی در نه ماهه سال گذشته ۶.۷ درصد بوده و رشد بدون نفت هم ۴.۲ درصدی بوده است. این استمرار رشد اقتصادی و افزایشی بودن آن، نشان از این است که رشد با ثبات است و ان‌شاءالله از دوره‌های رکود و عدم رشد دهه ۱۳۹۰ فاصله گرفته‌ایم.

سخنگوی دولت اضافه کرد: ۳۱۸ طرح جذب سرمایه‌گذاری خارجی ثبت شد و موفق به جذب ۵.۵ میلیارد دلار سرمایه شدیم که یک رکورد است که به افزایش و ثبات رشد کمک می‌کند. هم‌چنین نرخ تشکیل سرمایه ثابت در نه ماهه سال گذشته مثبت بوده است.

بهادری‌جهرمی عنوان کرد: در انتهای دولت گذشته، برخی مقامات رسمی رسیدن به تورم سه رقمی را مطرح می‌کردند و نه تنها آن عدد تورم ۶۰ درصدی در سال ۱۴۰۰، سه رقمی نشد بلکه پایان سال گذشته به ۳۵ درصد کاهش یافت. امیدواریم این کاهش تورم ادامه یابد و برای مردم هم قابل لمس باشد. هم‌چنین نرخ رشد نقدینگی در پایان سال گذشته ۲۴.۳ درصد بود و این نرخ در ابتدای دولت حدود ۴۳ درصد بوده است.

وی گفت: نرخ پایه پولی هم کاهشی بوده است و سال گذشته از ۴۵ درصد به حدود ۲۹ درصد رسیده است و نشان می‌دهد سیاست‌های اقتصادی در شاخص‌های کلان موثر بوده و امیدواریم در سال جاری در سفره مردم خود را نشان دهد.

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: دولت سعی کرد با کالابرگ الکترونیکی و بیمه‌های رایگان و تحت پوشش بیمه قرار دادن برخی بیماری‌های خاص، این هزینه‌ها را برای مردم جبران کند. نرخ بیکاری از حدود ۱۰ درصد به کانال ۷ درصد وارد شده است و نشان می‌دهد اقدامات دولت در این زمینه موثر بوده است. ضمنا آمار احیا و فعال‌سازی کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل به ۷۰۰۰ رسیده است.

بهادری‌جهرمی عنوان کرد: طرح نهضت ملی مسکن با همکاری همه نهاد‌ها پیش می‌رود و بیش از دو میلیون و چهارصد هزار مسکن در سطوح و مراحل مختلف در حال ساخت است. هم‌چنین ابتدای دولت ۲۴۰ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده و تکمیل نشده را داشتیم که تا امروز نیمی از این آمار را تکمیل کرده و تحویل دادیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->