رئیس پلیس فراجا: سرقت برای سارقان نباید صرفه داشته باشد | مجازات مالخران تشدید شد پوتین: روابط آمریکا-روسیه با ارسال موشک‌های تاماهاوک به اوکراین نابود می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: فراجا، پشتوانهٔ نظام در برابر تهدیدات داخلی و خارجی است | ضرورت ایجاد واحد‌های تخصصی و سازماندهی سامانه دیجیتال عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: تجهیز نیرو‌های مسلح به فناوری‌های پیشرفته نظامی یک اصل ضروری است + فیلم استقبال کشور‌های اسلامی از پاسخ حماس به طرح ترامپ نماینده مردم مشهد در مجلس: حذف ۴ صفر از پول ملی موجب تسهیل محاسبات می‌شود + ویدئو پزشکیان: باید تعادل و تناسب را بین منابع و مصارف در نظر بگیریم فرمانده مرزبانی کشور: اعتراض رسمی ایران به کشور‌های همسایه درخصوص تجاوز رژیم صهیونیستی از مرز‌های آن‌ها | برقراری امنیت پایدار در مرز‌ها قانون اجرای احکام مهریه به کمیسیون حقوقی مجلس بازگشت + فیلم شهر‌های اروپا در تسخیر حامیان فلسطین+ فیلم و عکس هشدار قاهره درباره خطر تنش‌آفرینی علیه ایران ۳ اختلاف‌نظر اصلی حماس و رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس وزیر خارجه مالزی: مردم فلسطین حق تعیین سرنوشت خود را دارند پاکستان در پاسخ به تهدید دهلی: هرگونه درگیری بعدی با هند به «ویرانی فاجعه‌بار» منجر می‌شود مردم تونس در حمایت از ناوگان الصمود مقابل سفارت آمریکا اعتصاب کردند عراقچی: هیچ دلیل موجهی برای اجرای اسنپ‌بک وجود ندارد | توافق جدید ایران و آژانس اعلام خواهد شد مشارکت همگانی، ستون پایداری امنیت اسرائیل یک نظامی دیگر را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) انتخابات پارلمانی سوریه آغاز شد (۱۳ مهرماه ۱۴۰۴) هدف از حذف ۴ صفر از پول ملی، کارآمدسازی اسکناس‌ها و تسهیل مبادلات مالی است + فیلم گردان‌های القدس از وقوع نبردی بسیار پیچیده در شهر غزه خبر دادند تاکید رهبر کره شمالی بر تقویت نظامی کشورش + عکس حذف ۴ صفر از پول ملی ایران تصویب شد + جزئیات قالیباف: کالابرگ الکترونیکی، راهکاری برای کاهش فشار اقتصادی مردم است قالیباف: کشتی، مایه غرور و افتخار ملی است وزیر ورزش و جوانان در مجلس: کشتی، هویت و تاریخ ورزش ماست دبیر: ۶۷ درصد از مدال‌های کاروان‌های ورزشی ایران در تاریخ المپیک مربوط به کشتی است | کشتی از برجام ارزشمندتر است
سرخط خبرها

حزب‌الله لبنان سه مرکز نظامی صهیونیستی را هدف قرار داد

  • کد خبر: ۲۲۱۱۱۲
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶
حزب‌الله لبنان سه مرکز نظامی صهیونیستی را هدف قرار داد
حزب‌الله لبنان از عملیات‌های جدید خود علیه مرکز‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌هایی اعلام کرد که ۳ مرکز نظامی صهیونیستی را در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده است.

اداره اطلاع‌رسانی جنگی حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۴ عصر امروز سه‌شنبه نهم آوریل ۲۰۲۴ موضع العاصی را با تسلیحات موشکی هدف گرفتند و آن را به صورت مستقیم مورد اصابت قرار دادند.

در بیانیه دیگر حزب‌الله لبنان نیز آمده است: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۳:۲۵ عصر امروز سه‌شنبه نهم آوریل ۲۰۲۴ موضع الرادار واقع در مزارع اشغالی شبعا را با تسلیحات موشکی هدف گرفتند و آن را به صورت مستقیم مورد اصابت قرار دادند.

همچنین موضع نظامی صهیونیستی «رویسات العلم» واقع در تپه‌های اشغالی کفرشوبا در شمال سرزمین‌های اشغالی نیز در ساعت ۳:۱۵ عصر امروز به وقت محلی هدف حمله موشکی حزب‌الله لبنان قرار گرفت.

پیش از آن نیز حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به تعرض‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه روستا‌های لبنان و در حمایت از ملت پایدار فلسطین و مقاومت آنان، موضع‌گیری نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی و یک تانک مرکاوا ارتش این رژیم را در پادگان «دوویو» نزدیک مرز لبنان و فلسطین اشغالی هدف قرار داده است.

مقاومت اسلامی لبنان بیان کرد که حمله به پادگان «دوویو» به انهدام تانک مرکاوا هدف گرفته‌شده انجامیده و هلاکت و زخمی‌شدن نظامیان صهیونیست را در پی داشته است.

همچنین حزب‌الله لبنان در بیانیه دیگری اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان با گلوله‌های توپخانه تحرکات نظامیان صهیونیست را در اطراف موضع صهیونیستی «جل العلام» واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده‌اند.

علاوه بر این بر اساس بیانیه دیگر صادرشده از سوی حزب‌الله لبنان پادگان «زبدین» واقع در مزارع اشغالی شبعا هدف حمله‌های توپخانه‌ای مقاومت اسلامی لبنان قرار گرفته است.

همچنین خبرنگار المیادین در جنوب لبنان از شلیک آتش مستقیم به سوی یک هدف نظامی صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی و در مقابل شهرک «یارون» در جنوب لبنان خبر داد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->