افتتاح ایستگاه بسیج و بهره‌برداری از سکو‌های فاز اول خط ۳ مترو مشهد در سال ۱۴۰۴ هوای مشهد برای همه شهروندان ناسالم شد | مشهدی‌ها، خصوصاً کودکان در فضای بسته بمانند (۸ مهر ۱۴۰۴) ۲ فوتی در تصادف اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان (۸ مهرماه ۱۴۰۴) مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن آتش‌نشانان نماد واقعی فداکاری، مسئولیت‌پذیری و ازخودگذشتگی‌ هستند نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت شهردار مشهد مقدس خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی از وضعیت امنیتی و ۶۶ درصدی از وضعیت ترافیکی در مشهد افزایش ۱۵ درصدی خدمت رسانی پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد نسبت به سال ۱۴۰۳ دو رویداد ویژه نمایشگاهی در مشهد از فردا (۸ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات جزئیات جدید از حادثه شهادت آتش‌نشان فداکار «رضا فخریان»، در مشهد دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت: رشد جمعیت ایران تا ۱۴۱۵ متوقف می‌شود | خط پایان ۱۰۰ میلیونی همراهی تهران برای تأمین واگن‌های مشهد | قطار‌های جدید در راه مترو مشهد
سرخط خبرها

نگاه جدی مدیریت شهری مشهد به توسعه متوازن امکانات ورزشی

  • کد خبر: ۲۲۱۱۶۰
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۵
نگاه جدی مدیریت شهری مشهد به توسعه متوازن امکانات ورزشی
شهردار مشهد مقدس گفت: در حوزه ورزش تلاش کردیم تا با ایجاد فضایی مفرح، بانشاط و اخلاق مدارانه زمینه را برای پرکردن اوقات فراغت جوانان شهر فراهم کنیم.

فاطمه نصیرایی | شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف با حضور در حاشیه مسابقات نیمه نهایی جام برکت و کرامت اظهار داشت: جام برکت و کرامت در سه سال گذشته با استقبال خوبی توسط جوانان، نوجوانان و نونهالان قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در مسابقات امسال بیش از ۹ هزار ورزشکار آقا و خانم در رده‌های سنی بزرگسالان، جوانان، نوجوانان و نونهالان در ۱۶ رشته ورزشی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

شهردار مشهد با بیان اینکه مسئولین حوزه ورزش و سلامت شهرداری در این زمینه عملکرد خوبی از خود برجای گذاشتند گفت: امسال برای بهره مندی جامعه جانبازان و توانیابان از شور و نشاط ورزشی این ایام، برای اولین بار مسابقاتی در این حوزه تدارک دیده شد.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: به منظور بهره مندی تمامی شهروندان تصمیم گرفته شد تا این مسابقات به صورت پراکنده در ۱۸ سالن ورزشی سطح شهر برگزار شود. در ابتکاری امسال ما شاهد برگزاری اولین مسابقات در حوزه ورزش ساحلی باشیم و ورزشکاران در این بخش در ۴ رشته والیبال، فوتبال، هندبال و کبدی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی با اشاره به اینکه استقبال خوب و افزایش میزان تقاضا کنندگان در سال‌های اخیر سبب توسعه این رویداد و افزایش رشته‌های ورزشی در این مسابقات بوده است تاکید کرد: تلاش‌های صورت گرفته به منظور تاثیر بر ایجاد حال خوب برای جوانان و نوجوانان شهر است و امیدواریم بتوانیم در این مسیر گام‌های بزرگتری را برداریم.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های مدیریت ششم شهری موضوع ورزش و جوانان بوده است به همین منظور برای اولین بار کمیسیون ویژه‌ای تحت این عنوان در شورای شهر ایجاد شد.

قلندرشریف خبر داد: در حال حاضر بزرگترین کمپ ورزشی مشهد در منطقه الهیه پیش بینی شده و در اردیبهشت ماه سال جاری مراسم کلنگ زنی آن آغاز خواهد شد.

وی افزود: همکاران ما در منطقه سه در حال آماده شدن برای انجام عملیات اجرایی یک مجموعه آبی در محدوده منطقه رسالت هستند که ساخت آن نیز به زودی انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->