برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم شرکت در دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین آغاز دیدار نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب اسلامی + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟ وزارت کشور اختیارات بیشتری به استانداری خراسان رضوی به منظور ساماندهی اتباع خارجی واگذار کرد مهاجرانی: واردات خودرو به تصویب هیئت دولت رسید جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزم را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نقطه وحدت گروه‌های سیاسی در تقابل با آمریکا و صهیونیست‌ها

  • کد خبر: ۲۲۱۲۸۹
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
نقطه وحدت گروه‌های سیاسی در تقابل با آمریکا و صهیونیست‌ها
رییس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی در مجلس دهم با بیان اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی از همه ظرفیت خود برای ضربه زدن به ایران اسلامی استفاده می‌کنند، یادآور شد: تقابل با دشمنان نقطه وحدت همه گروه‌ها و جریان‌های سیاسی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علاالدین بروجردی درباره فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز عیدسعید فطر که ایشان به وحدت کلمه و همدلی بین قوا تاکید فرمودند، درباره اینکه چه عواملی موجب تقویت و انسجام ملی می‌شود، افزود: حضرت امام خمینی (ره) فرموده بودند که هر چه فریاد دارید بر سرآمریکا بکشید. ترجمان این جمله تاریخی این است که باید اختلاف‌ها را کنار گذشت. چرا که دشمن بی رحمی به نام آمریکا در تقابل با ملت و نظام جمهوری اسلامی است.

تقابل با آمریکا و صهیونیست‌ها نقطه وحدت همه گروه‌های سیاسی است

منتخب مردم لارستان در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی از همه ظرفیت خود برای ضربه زدن به ایران اسلامی استفاده می‌کنند، یادآور شد: تقابل با دشمنان نقطه وحدت همه گروه‌ها و جریان‌های سیاسی و غیرسیاسی است. از طرفی اقتصاد مهمترین مسئله امروز کشور است بر همین اساس رهبر معظم انقلاب در این سال‌ها شعار سال را بر محور اقتصاد قرار دادند.

نماینده مردم بروجرد در ادوار مجلس ششم تا دهم اضافه کرد: اگر ما مسوولان به دنبال حل مشکلات مردم هستیم باید در همفکری، تعامل و همدلی کنار یکدیگر باشیم و قطعا با تفرق و تشتت نمی‌توانیم امور را به سرانجام برسانیم.

باید مرز منطقی بین نظارت بر دولت و همکاری‌ها وجود داشته باشد

وی تعیین کردن مرز منطقی بین نظارت نمایندگان به کار دولت با همکاری با دولت در اجرای قوانین را از اصول مهم وحدت کلمه طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب برشمرد و گفت: اگر بین این دو وظیفه مهم مرز نامشخص ایجاد کنیم، به اهداف مورد نظر در این دو حوزه نخواهیم رسید.

بروجردی ادامه داد: نمایندگان در صحن مجلس می‌توانند به دستگاه اجرا تذکر داده یا سوال از مسوولان اجرایی را برای حل مشکلات مطرح کنند و در عین حال با هوشمندی باید در نطق‌های خود یا در فضای رسانه به گونه‌ای درباره دولت موضع گیری کنند که سبب سوء استفاده دشمنان نشده یا خوراک برای رسانه‌های بیگانه فراهم نکنند.

منتخب مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی فصل الخطاب هر اقدامی توسط نمایندگان و مسوولان کشور را فرمایشات رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و گفت: همه مشروعیت مجلس و دولت و دیگر نهادهای کشور به جایگاه رهبری گره خورده است و باید در همه تصمیم گیری‌ها از راهنمایی‌ها و فرمایشات رهبر معظم انقلاب بهره ببریم.

رییس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی در مجلس دهم توجه به قانون را از کلیدی ترین مسائل همدلی بین قوا برشمرد و گفت: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید فرمودند که با به قانون اساسی و سایر قوانینی که در مجلس به تصویب می‌رسد توجه شود و رعایت این اصول سبب تحقق نظر رهبر معظم انقلاب در سخنرانی ایشان در عیدسعید فطر خواهد شد.

بروجردی درباره اینکه کشورهای اسلامی باید چه برخوردی در تعامل با کشورهای حامی رژیم جنایتکار صهیونیستی داشته باشند، اظهار داشت: برخی از کشورها ادعای دفاع از حقوق بشر را دارند ولی در عمل مقابل این شعار حرکت می‌کنند در حالی که جمهوری اسلامی ایران و کشورهای مسلمان باید در دفاع از مردم مظلوم فلسطین که وحشیانه توسط صهیونیست‌ها به خاک و خون کشیده می‌شوند، بیش از گذشته منسجم شوند.

وی خاطرنشان کرد: در این راه باید همه کشورها ارتباطات اقتصادی و سیاسی خود را با رژیم صهونیستی محدود کرده یا حتی قطع کنند و اگر مراوداتی در صادرات کالا یا نفت و انرژی با صهیونیست‌ها دارند، نسبت به قطع آن اقدام کنند تا این انسجام سبب جلوگیری از اقدامات گستاخانه رژیم صهیونیستی در این راه باطل شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->