واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

بیانیه شورای امنیت سازمان ملل درباره کشتار امدادگران

  • کد خبر: ۲۲۱۳۲۶
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹
بیانیه شورای امنیت سازمان ملل درباره کشتار امدادگران
شورای امنیت سازمان ملل در بیانیه‌ای در مورد حملات هوایی «وحشتناک» اسرائیل که در اوایل ماه جاری منجر به کشته شدن هفت تن از اعضای تیم آشپزخانه مرکزی جهانی شد، ابراز «نگرانی شدید» کرده و بر نیاز به یک «تحقیق کامل، شفاف و جامع» تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این نهاد ۱۵ عضوی همچنین اعلام کرد که اسرائیل باید اقدامات بیشتری را برای بهبود ارسال کمک به مناطق محاصره شده و بمباران شده انجام دهد.

بر اساس این بیانیه اعضای شورای امنیت نگرانی عمیق خود را نسبت به تلفات انسانی درگیری ها، وضعیت فاجعه بار انسانی، و خطر قحطی قریب الوقوع در غزه تکرار کردند و خواستار رفع فوری همه موانع ارسال کمک‌های بشردوستانه شدند.

این اعضا از اعلام اسرائیل مبنی بر بازگشایی گذرگاه اِرِز و اجازه استفاده از بندر اشدود برای ارسال کمک به غزه توجه کرده، اما تاکید کردند که با توجه به مقیاس نیاز‌ها در غزه باید اقدامات بیشتری برای کمک رسانی لازم انجام شود.

پس از هشدار جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر اتخاذ تصمیم‌هایی برای محافظت از غیرنظامیان و کارکنان بشردوستانه، اسرائیل هفته گذشته اعلام کرد که گذرگاه بیت حانون (ارز) با شمال غزه را برای کمک‌رسانی به طور موقت بازگشایی می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->