بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشته شدن یک سیاه پوست دیگر به دست پلیس آمریکا

  • کد خبر: ۲۲۱۳۴۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳
کشته شدن یک سیاه پوست دیگر به دست پلیس آمریکا
ماموران پلیس شیکاگو پس از متوقف کردن یک خودرو به دلیل جرائم رانندگی، راننده سیاه پوست آن را با شلیک گلوله کشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، این خودرو شاسی بلند به دلیل اینکه «دکستر رید» راننده ۲۶ ساله آن از بستن کمربند ایمنی خودداری کرده بود، متوقف شده است.

در فیلمی که از این حادثه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، ماموران پلیس با فریاد از راننده می‌خواهند که در خودرو را باز کند، اما وی به دلایلی نامعلوم از این دستور تبعیت نمی‌کند و پس از آن، تیراندازی شروع می‌شود.

در جریان این تیراندازی که نیرو‌های پلیس ظرف ۴۱ ثانیه ۹۶ گلوله شلیک کرده‌اند، راننده ۲۶ ساله کشته شده و یک افسر پلیس نیز زخمی شده است.

دفتر حسابرسی پلیس که مسئول تحقیق درباره این حادثه است با ادعای اینکه شواهد اولیه حاکی از آن است که راننده خودرو تیراندازی را آغاز کرده، پیشنهاد کرده است که تمامی اختیارات انتظامی چهار افسر پلیس دخیل در این حادثه تا زمان تکمیل تحقیقات از آنها سلب شود.

بر اساس گزارش‌ها، این چهار افسر پلیس تا زمان تکمیل تحقیقات درباره این حادثه، به مرخصی اداری فرستاده شده‌اند.

در همین حال برندن جانسون شهردار سیاه‌پوست شیکاگو بعد از دیدار با خانواده این جوان ۲۶ ساله، گفت: به عنوان شهردار و پدر دو پسر سیاه‌پوست، شخصاً از اینکه می‌بینم یک مرد سیاه‌پوست دیگر در جریان درگیری با پلیس جان خود را از دست داده است، پریشان هستم.

در سال‌های اخیر کشته شدن سیاه‌پوستان در جریان درگیری با نیرو‌های پلیس، بار‌ها به برگزاری تظاهرات گسترده در آمریکا منجر شده و گروه‌های حقوق بشری در این کشور معتقدند که احتمال اقدام افسران پلیس به خشونت مرگبار در مواجهه با افراد سیاه‌پوست در ایالات متحده بیشتر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->