شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مخالفت وزرای خارجه آمریکا و مصر با هرگونه عملیات نظامی در رفح

  • کد خبر: ۲۲۱۴۱۷
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
مخالفت وزرای خارجه آمریکا و مصر با هرگونه عملیات نظامی در رفح
وزرای خارجه مصر و آمریکا در جریان گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر بر مخالفتشان با هرگونه عملیات نظامی در رفح تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد ابوزید، سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرد سامح شکری، وزیر خارجه این کشور ۱۲ آوریل (روز جمعه) تماسی تلفنی از آنتونی بلینکن، همتای آمریکایی خود دریافت کرد و دو طرف در جریان این گفت‌وگوی تلفنی تحولات بحران نوار غزه و پیامد‌های منطقه‌ای آن را مورد بررسی قرار دادند.

براساس نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، وزرای خارجه آمریکا و مصر در جریان این تماس تلفنی همچنین درخصوص تلاش‌های صورت گرفته برای حصول آتش‌بس و افزایش فرآیند کمک‌های بشردوستانه به غزه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

سامح شکری طی این تماس تلفنی بر لزوم تداوم تحت فشار قرار دادن رژیم صهیونیستی برای بر عهده گرفتن مسئولیت‌هایش به‌عنوان نیروی اشغالگر به‌ویژه ازطریق توقف هدف قرار دادن غیرنظامیان بی‌گناه، گشایش گذرگاه‌های زمینی برای افزایش کمک‌رسانی‌ها و برداشتن هرگونه موانع بر سر ورود کمک‌ها و اجازه بازگشت آوارگان فلسطینی به منازلشان در شمال غزه تاکید کرد.

وزرای خارجه آمریکا و مصر همچنین مخالفت خود را با هرگونه عملیات نظامی در رفح به‌ویژه در سایه پیامد‌های انسانی گسترده چنین اقدامی و نیز عواقب خطرناک آن بر امنیت و ثبات منطقه اعلام کردند.

سامح شکری همچنین بر مخالفت قاطع مصر با تلاش‌ها در راستای کوچ اجباری فلسطینیان به خارج از سرزمین‌های خود، نابودی مسأله فلسطین و نقض قوانین بین‌المللی تاکید کرد.

سامح شکری و آنتونی بلینکن در جریان این تماس تلفنی همچنین به بررسی تحولات منطقه، اهمیت همکاری و تلاش برای پشت سرگذاشتن تنش کنونی و خطرات و پیامد‌های منفی آن بر ثبات منطقه و مردم آن تاکید کردند.

جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه برای صد و نومین روز متوالی در بحبوحه بمباران‌های شدید که روزانه صد‌ها شهید و مجروح بر جای می‌گذارد، ادامه دارد و سیاست قحطی که اشغالگران در پیش گرفته‌اند نیز در روز‌های اخیر به اوج خود رسیده است، اما مقاومت فلسطین از پای ننشسته و همچنان به «طوفان الاقصی» ادامه می‌دهد.

وزارت بهداشت غزه روز جمعه اعلام کرد تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر گذشته به ۳۳ هزار و ۶۳۴ شهید و ۷۶ هزار و ۲۱۴ زخمی رسیده است. این در حالی است که بسیار از افراد کشته و زخمی در مسیر‌ها و زیر آوار در نتیجه حملات اشغالگران هستند که دسترسی به آنها ممکن نیست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->