هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانون‌گذار حامی فلسطین، در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند تابلوی «اعدام برای نتانیاهو» در آسمان ترابزون ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی

  • کد خبر: ۲۲۱۵۰۰
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳
برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی
با ابتکار رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پرتوریا، هفته فرهنگی ایران در آفریقای جنوبی از روز جمعه ۲۴ فروردین به مدت یک هفته آغازبه‌کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسم بازگشایی این هفته در شهر ژوهانسبورگ، پس از قرائت قرآن کریم، چند قطعه موسیقی سنتی ایرانی توسط گروه موسیقی اعزامی از ایران نواخته شد که با استقبال حضار مواجه شد.

در این مراسم، سفیر جمهوری اسلامی ایران ضمن قدردانی از برگزارکنندگان نمایشگاه ابراز کرد: امیدوارم این نمایشگاه گوشه‌ای از فرهنگ غنی ایران را در معرض دید عموم قرار دهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرهنگ غنی ایران در زمینه‌های مختلف از جمله شعر، ادبیات و سایر هنر‌ها خواستار افزایش تبادلات فرهنگی میان دو کشور شد.

خانم «مالولکه» مدیرکل زنان وزارت زنان، جوانان و معلولین آفریقای جنوبی نیز ضمن تشکر از برگزارکنندگان نمایشگاه، ایران را کشوری با فرهنگ غنی و ظرفیت‌های بسیار بالا توصیف کرد و افزود: ایران یکی از تمدن‌های بزرگ جهان است.

وی ادامه داد: ایران نه‌تنها از نظر شعر و فرهنگ و هنر سرآمد است، بلکه امروزه در زمینه‌های جدید مانند پزشکی و فناوری نیز از کشور‌های پیشرو در جهان است.

این دیپلمات آفریقای جنوبی تصریح کرد: امروزه ایران با تمدنی بیش از ٣٠٠٠ سال نه‌تنها به لحاظ تولید فرش، بلکه از نظر میراث فرهنگی، نقاشی، شعر، خط و هنر نیز در جهان مشهور است.

برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی

مالولکه با اشاره به سفر دو سال قبل خود به ایران، بیان کرد: نقش زنان ایران در جامعه هنری بسیار تاثیرگذار است و نهاد‌های بین‌المللی از جمله یونسکو بر این نقش و تاثیر آن صحه گذارده‌اند.

بر اساس اعلام سفارت ایران در آفریقای جنوبی، این نمایشگاه با همکاری مؤسسه «سیمرغ اندیشه‌نگار» (ایران) و با حضور ۱۰ مؤسسه و مرکز دیگر قرار است به مدت یک هفته علاوه بر ژوهانسبورگ در شهر‌های دیگر از جمله پرتوریا، کیپ‌تاون و دوربان نیز ادامه یابد.

در این نمایشگاه هنر‌های دستی، پارچه‌های کارشده قومی و ایرانی، گلاب و عطر‌های اصل ایرانی، اسباب‌بازی‌های فکری، فناوری‌های نو و نمایشگاه مجازی در غرفه‌های مختلف به نمایش گذاشته می‌شود.

در مراسم بازگشایی این نمایشگاه، علاوه بر حضور نمایندگان بخش‌های دولتی مانند وزارت هنر و فرهنگ، وزارت زنان، وزارت گردشگری و وزارت امورخارجه، نمایندگان بخش خصوصی و دیپلمات‌های کشور‌های مختلف مانند ژاپن، لبنان، چین و فلسطین و نیز ایرانیان مقیم حضور داشتند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->