نتیجه و فیلم خلاصه بازی چلسی و بتیس در فینال کنفرانس‌لیگ(۸ خرداد۱۴۰۴)| جام در دست انگلیسی‌ها بیرانوند، ناجی عالیشاه در پرسپولیس امیری از پرسپولیس رفتنی شد پیشنهاد عجیب درویش در مورد گندوز پاسخ منفی هافبک ترک به کارتال ماموریت استیلی در ترکیه چه بود؟ فریبا: بازیکنان استقلال به دنبال قهرمانی در جام حذفی هستند مقایسه قرارداد‌ها در فصل جدید با بازیکنان قدیم | آنها تیم ملی را بالا کشیدند، اینها فقط دستمزد را! استقلال تنها انتخاب داخلی سید حسین حسینی تفتیان؛ همیشه در اردو، همیشه بی مقام پخش زنده بازی چلسی و رئال بتیس در فینال لیگ کنفرانس (۷ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پایان پروژه پرسپولیس - قلی زاده مدیران استقلال منتظر نتیجه جباری در جام حذفی| سرمربی استقلال بعد از فینال مشخص می‌شود سیدورف استقلال را قفل کرد ناکامی تفتیان در فینال ۱۰۰ متر قهرمانی آسیا لیست جدید تیم ملی فوتبال اعلام شد پرسپولیس ۵ سال جوان شد آرزوی موفقیت شفر برای بازیکنان استقلال مدافع پرسپولیسی در راه سپاهان تمام بلیت‌های فینال جام حذفی به فروش رسید جانشین نیازمند از گل‌گهر آمد | اخباری به سپاهان پیوست
سرخط خبرها

رونالدو جریمه می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۲۱۵۳۵
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳
رونالدو جریمه می‌شود؟
رسانه‌های سعودی از احتمال محرومیت دو جلسه‌ای و جریمه مالی هنگفت رونالدو به خاطر ضربه مشت او به علی البلیهی خبر داده‌اند، اما هنوز چیزی قطعی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته گذشته برای النصر بسیار پر حادثه بود. این تیم یک بار دیگر مقابل الهلال ناکام ماند و با شکست مقابل این تیم از سوپرجام عربستان کنار رفت. در این بازی کاپیتان النصر کریستیانو رونالدو کارت قرمز دریافت کرد و در دقایق پایانی از بازی اخراج شد. از آنجایی که این یک رقابت داخلی بود، کریستیانو قرار است دو بازی بعدی شوالیه‌های نجد را از دست بدهد.

هرچند که رسانه‌های سعودی از احتمال محرومیت دو جلسه‌ای و جریمه مالی هنگفت رونالدو به خاطر ضربه مشت او به علی البلیهی خبر داده‌اند. در واقع طبق گمانه زنی‌ها دو جلسه محرومیت و جریمه مالی کلان، تصمیمی است که عربستان برای جریمه کردن رونالدو بعد از اخراج مستقیم او در نیمه نهایی سوپرجام عربستان مقابل الهلال (شکست ۲-۱) در نظر گرفته است.

بر اساس آنچه داور بازی در گزارش خود قید کرده، این حداقل جریمه برای فوق ستاره پرتغالی خواهد بود هرچند هنوز هیچ چیز قطعی نیست. النصر مدارک لازم در مورد تجدیدنظر برای کارت قرمز رونالدو را به کمیته انضباطی ارائه کرد و قرار است در این مورد بحث شود. به این ترتیب تا یکشنبه هیچ چیز رسمی‌ای وجود نخواهد داشت.

رونالدو در دقیقه ۸۸ بازی نیمه نهایی سوپرجام عربستان پس از حمله با آرنج به علی البلیهی با کارت قرمز مستقیم اخراج شد و تیمش را ۱۰ نفره کرد. این دوازدهمین کارت قرمز دوران فوتبال رونالدو بود. رونالدو و البلیهی همیشه در جریان مسابقات بین قطب‌های فوتبال ریاض لحظات پرتنشی داشته‌اند، اما البلیهی اغلب موفق شده که اسطوره پرتغالی را تحریک کند و او را به روشی شگفت انگیز مهار کند. او از این نبرد اغلب سالم بیرون آمده است.

مدافع ملی‌پوش الهلال اقدامات جنجالی خود را تکرار کرد. کسی که استاد برهم زدن کنترل و اعصاب ستاره‌های بزرگ است. در واقع بلیهی در جنگ‌های روانی درون میدان تبحر دارد و این را در بازی‌های ملی با عربستان و برابر مهاجمان بزرگ نیز نشان داده است.

با این حال، به نظر نمی‌رسد این حادثه روحیه او را تضعیف کند و ستاره پرتغالی در حال حاضر در تلاش است تا اوضاع را برای تیم درست کند. کریس در اینستاگرام خود پستی را منتشر کرد که او را در حال تمرین با تیم نشان می‌داد و عبارت بازگشت به کار را نیز برای این تصویر نوشته بود تا از روحیه بالای خود در تمرینات تیم النصر بگوید.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->