سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی: تعدیل نیرو ناشی از ناترازی انرژی نداشتیم | کاهش ۸ درصدی دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری ریزش ۸ هزار واحدی شاخص بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زنگ خطر افزایش قیمت مسکن | گزارش مرکز آمار از کاهش ۲۳ درصدی صدور پروانه‌های ساختمانی ویدئو| وزیر کار زمان حذف یارانه سه دهک پردرآمد را اعلام کرد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار جهانی طلا غافلگیر شد وام ٢٠٠ میلیون تومانی با بازپرداخت ۴ ساله برای پنل خورشیدی هر واحد مسکونی کاهش قیمت سکه و طلا در بازار امروز مشهد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) هر گرم چند سوت است؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی همچنان در بلاتکلیفی (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) قیمت روز ارز اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | کاهش جزئی قیمت دینار عراق پرواز‌های باکو - تهران از روز ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ از سر گرفته می‌شود فرماندار مشهد: آب در مشهد جیره‌بندی نخواهد شد | حق تعرض به آب شرب و کشاورزی کلات را نداریم حذف ۲۵۰ میلیون حساب بانکی توسط بانک مرکزی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | عقب‌نشینی میلیونی سکه‌های سنگین شرایط فروش محصولات ایران خودرو ویژه منتخبین مردادماه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات زنگ‌خطر فرار سرمایه‌ خارجی از کشور پس از اختلال در کار صرافی‌ها افزایش ذخیره گازی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس + فیلم قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی فردا (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) انجام می‌شود | ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند + فیلم دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج، شرمنده همه مردم استان هستیم + فیلم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه‌گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سوداگران زمین در طرح نهضت ملی مسکن، تحت تعقیب دولت قرار می‌‎گیرند | مقاوم‌سازی ۷۰ درصد از خانه‌های گلی روستایی

  • کد خبر: ۲۲۱۷۸۷
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
سوداگران زمین در طرح نهضت ملی مسکن، تحت تعقیب دولت قرار می‌‎گیرند | مقاوم‌سازی ۷۰ درصد از خانه‌های گلی روستایی
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی گفت: در جریان اجرای طرح نهضت ملی مسکن، نباید سوداگری زمین صورت بگیرد؛ بنابراین اگر معامله‌ای با این هدف انجام شود، دولت بدون اغماض زمین را پس خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سید خلیل منبتی ظهر امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۳) در نشست خبری خود به مناسبت سالروز افتتاح حساب ۱۰۰ و تأسیس این نهاد انقلابی به فرمان امام خمینی (ره) اظهار کرد: از دوران‌های بحران گرفته تا زمان‌هایی که نیازمند توسعه و آبادانی در روستا و شهر هستیم، بار اصلی بر دوش بنیاد مسکن است. بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طبق قانون اساسی بیش از ۳۰ وظیفه و تکلیف دارد که عمده آن‌ها متمرکز بر عرصه روستایی است و این موضوع زمانی اهمیت مضاعف پیدا می‌کند که بدانیم بیش از ۲۵۹۰ روستا در خراسان رضوی وجود دارند که نیازمند توسعه و پیشرفت روزافزون هستند.

وی افزود: حدود ۲۷ نمایندگی در شهرستان‌های خراسان رضوی با محوریت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی درحال فعالیت هستند. بیش از ۱۳۸۷ واحد مسکونی در بینالود، گلبهار، تربت حیدریه و شهرک رضویه به بهره‌برداری رسیده‌اند و در بخش شهری هم ۵۲۰ واحد در منطقه پنج‎تن مشهد و مجتمع ۵۱۲ واحدی امام رضا (ع) مخصوص مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در دست ساخت قرار دارد.

مقاوم‌سازی ۳۵ درصد از مسکن‌های روستایی خراسان‌رضوی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: اگرچه با توجه به نرخ تورم، تسهیلات کمک‌هزینه ساخت مسکن همواره عقب‌تر از تورم و آسیب‌های اقتصادی است، اما تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت با سود ۴ درصد، از دستاورد‌های بزرگی است که در سال‌های اخیر به همت بنیاد مسکن حاصل شده و مردم می‌توانند در بخش روستایی از آن بهره ببرند. به برکت اعطای این تسهیلات و توجه به مسکن روستایی بوده که در سال‌های اخیر از ۴۸۶ هزار واحد مسکونی روستایی در کل استان ۱۶۸ هزار واحد معادل با ۳۵ درصد مقاوم‎‌سازی شده است و این روند همچنان ادامه دارد.

وی افزود: از سال‌های اخیر، روش‌های ابتکاری نوینی در ساخت مسکن روستایی و شهری دنبال می‌شود. به طور مثال، بَست‌های پیش‌ساخته‌‌ای که در محل نصب می‌شوند، مصرف پروفیل و فولاد را به ازای هر مترمربع، به ۲۹ کیلوگرم می‌رسانند؛ درحالی‌که طبق معمول، این نرخ باید بیش از ۶۶ کیلوگرم باشد.

تعیین تکلیف طرح هادی در ۱۳۸۷ روستا

منبتی با اشاره به اعطای تسهیلات ویژه ساخت مسکن به ارزش ۲۵۰ میلیون تومان تصریح کرد: از ۳۰ هزار واحدی که در از سال گذشته تاکنون به عنوان تعهدات ساخت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تعریف شده است، بخش قابل توجهی تاکنون به بهره‌برداری رسیده و تحویل شده است. این خانه‌‎ها جدا از وام‌های ۲۵۰ میلیون تومانی با سود ۵ درصد و حتی تسهیلات بلاعوضی است که همه‌ساله درحال ارائه است.

وی ادامه داد: تا به امروز، طرح‌های هادی برای بیش از ۹۸ درصد روستا‌های استان تعریف شده و از ۲۵۰۰ روستای استان، بیش از ۱۳۸۷ روستا مورد بازنگری طرح هادی قرار گرفته‌اند. به موازات این طرح، بیش از ۱۶۹ هزارتن قیر رایگان برای آسفالت در بیش از ۱۳ هزار کیلومترمربع از معابر استان استفاده شده است.

واگذاری ۲۶ هزار قطعه زمین روستایی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پاسخ به سوالی با محوریت جزئیات طرح نهضت ملی مسکن در بخش روستا گفت: در جریان اجرای طرح نهضت ملی مسکن، تأکید ما این است که سوداگری در مرحله اعطای زمین صورت نگیرد. به همین دلیل دارندگان اراضی مکلف شده‌اند بدون چون‌وچرا، برای ساخت اقدام کنند و اگر معامله‌ای با هدف سوداگری زمین صورت بگیرد، دولت بدون اغماض زمین را پس خواهد گرفت؛ حتی اگر با چند واسطه و در چند مرحله به فروش رفته باشد.

وی بیان کرد: بیش از ۲۶ هزار قطعه زمین در جریان نهضت ملی مسکن در بخش روستایی واگذار شده‌ و هم‌اکنون فرایند ساخت در آن‌ها در جریان است. به طور کلی در سال ۱۴۰۲، تا این لحظه بیش از ۶۹۷ میلیارد تومان تسهیلات حوزه مسکن روستایی اعم از قیر، اعتبارات ملی، استانی و منابع نفتی تصویب شده که اعطای آن همچنان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->