جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

ترس بیرانوند از ادامه درخشش رقیب جوانش!

  • کد خبر: ۲۲۲۱۰۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۲
ترس بیرانوند از ادامه درخشش رقیب جوانش!
عملکرد خوب رفیعی در ترکیب پرسپولیس بیرانوند را نگران کرده است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رفیعی در این فصل سه بار فرصت حضور در ترکیب پرسپولیس را پیدا کرده و در طول این ۲۷۰ دقیقه توانسته دروازه تیمش را بسته نگه دارد. اتفاقی که حتی علیرضا بیرانوند هم انتظارش را نداشت.

در همین راستا دروازه بان شماره یک تیم ملی از ترس اینکه این درخشش ادامه پیدا نکرده و جایگاهش به خطر نیفتد قصد خیلی زود به میادین برگردد. او احتمالا فردا گچ دستش را باز خواهد کرد تا در صورت ممکن راهی آبادان شود اما کادر پزشکی پرسپولیس از او خواسته همچنان به درمانش ادامه دهد و برای بازگشت به میادین یک هفته دیگر هم صبر کند.

باید دید بیرو توصیه پزشک را جدی می گیرد یا اینکه خودش برای بازگشت زودتر از زمان تعیین شده به میدان اقدام خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->