تهدید شدیداللحن وزارت خارجه آمریکا نسبت به ایران ترامپ با حذف تعرفه‌های اعمال‌شده بر رژیم صهیونیستی موافقت نکرد حملات مکرر جنگنده‌های آمریکا به استان ذمار یمن تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در کردستان + تصاویر فرار ۱۷۰۰ میلیونر صهیونیست طی سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی اعمال تعرفه‌های ۱۰۴ درصدی ترامپ بر کالاهای چین حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر خلاف خواسته نتانیاهو: رئیس شاباک موقتاً ابقا شد شهادت چهار یمنی در حمله آمریکا به الحدیده پیش‌بینی «نیوزویک» از مذاکرات آتی میان ایران و آمریکا عراقچی: ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) جنگنده‌های آمریکایی الحدیده یمن را بمباران کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید
سرخط خبرها

کاخ سفید: ایران درباره زمان و هدف حمله به اسرائیل به ما پیام نداد

  • کد خبر: ۲۲۲۱۲۴
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۲
کاخ سفید: ایران درباره زمان و هدف حمله به اسرائیل به ما پیام نداد
سخنگو و هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که ایران هیچ پیامی به ما در مورد زمان و هدف حمله به اسرائیل نداد.

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران درباره پاسخ تهران به حمله اسرائیل به کنسولگری خود در دمشق سوریه گفت: ایران هیچگاه پیامی به ما در مورد زمان و هدف (حمله) نداد. این روایت که ایران به ما در مورد قصد خود خبر داده، مضحک است.

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی درباره پاسخ ایران به اسرائیل ادعا کرد: این حمله مستلزم محکومیت صریح جامعه بین‌المللی است.

کربی همچنین در پاسخ به سوالات درباره واکنش اسرائیل به عملیات وعده صادق از سوی ایران گفت: دولت اسرائیل خودش تعیین خواهد کرد که آیا قرار است پاسخی داده شود یا نه. تصمیم‌گیری در مورد چگونگی پاسخ به آنچه ایران روز شنبه انجام داد، برجعهده اسرائیل است.

 این سخنگوی دولت بایدن تصریح کرد: ما در تصمیم‌گیری اسرائیل دخالتی نداریم. اما در مورد دفاع آمریکا از اسرائیل در عملیات روز شنبه ایران گفت: ما در این بازی نقش داریم و این را ثابت کردیم. 

 کربی در عین حال درباره موشک‌ها و پهپاد‌های پرتاب‌شده از سوی ایران به اسرائیل، ادعا کرد: موشک‌های بسیار کمی از سامانه‌های دفاعی عبور کردند. خسارت جزئی به یک پایگاه هوایی در اسرائیل وارد شد. متأسفانه یک دختر جوان بی‌گناه کمتر از ۱۰ سال به شدت مجروح شد. این تنهامصدومی است که ما از آن آگاه هستیم.

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا همچنین برای افزایش روحیه و توان مقامات اسرائیلی باوجود آنکه جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا حمله هوایی ایران علیه اسرائیل را بی‌سابقه خوانده است، مدعی شد: دفاع شنبه، برتری نظامی اسرائیل و ضعف نظامی ایران در مقایسه با اسرائیل را نشان داد. رئیس جمهور آمریکا از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل خواست به پیام این موفقیت برای اسرائیل و تمام منطقه فکر کند.

این سخنگوی کاخ سفید تصریح کرد: ما به گفتگو با اسرائیل در مورد رفح ادامه می‌دهیم، اما تمرکز کنونی بر اقدام ایران است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->