فرمانده لشکر ۷۷ پیروز ثامن الائمه: نیروهای مسلح آمادگی لازم برای مقابله با هر تهدید را دارند وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم دیدار اسرائیلی‌ها در پاریس با ویتکاف استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: باوجود ارتش، باقدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: رژیم جعلی اسرائیل فرو ریخته است

  • کد خبر: ۲۲۲۳۸۱
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹
استاندار خراسان رضوی: رژیم جعلی اسرائیل فرو ریخته است
استاندار خراسان رضوی گفت: رژیم جعلی اسرائیل بسیار آسیب‌پذیر است، قدرت نظامی این رژیم همیشه در ظاهر بوده، اما با عملیات طوفان‌الاقصی و وعده صادق فرو ریخت، بنابراین این رژیم کاملا فرو ریخته است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری امروز، ۲۹ فروردین‌ماه در مراسم بزرگداشت روز ارتش اظهار کرد: این روز یادمان امام (ره) است که انسان باید به محضر امام (ره) با آن نگاه بلند، درایت و بصیرت سر تنظیم فرود بیاورد. به ویژه در ارتباط با امروز که افراد زیادی تمرکز کرده بودند ارتش منحل شود.

وی افزود: گروه‌های وابسته به دنیای استکبار اعم از چپ و راست همه فریاد انحلال ارتش را سر می‌دادند و عده‌ای نیز غافل بودند و همراهی می‌کردند، اما در بین همه این هیاهو‌ها امام (ره) با نگاه بلند فرمودند ارتش باید بماند و به ارتش دستور دادند که به میدان بیایید، رژه بروید و نمایش قدرت دهید. اولین رژه بعد از پیروزی انقلاب توسط ارتش و نیروی زمینی صورت گرفت و روز ارتش و نیروی زمینی در تاریخ ثبت شد.

نظری با بیان اینکه اقتدار نیرو‌های مسلح ما در میدان، در باورها، عمل و نماد‌ها همه معین است، عنوان کرد: دشمن تردیدی در این موضوع ندارد و همه مطلع هستند. این اطلاع دشمن و عمومی در حد شرایط است، اما ما امروز به اقتدار نیرو‌های مسلح در نظام اسلامی، مردمی بودن نیرو‌های مسلح و اهداف و نگاه‌های معنوی در نیرو‌های مسلح مفتخر هستیم. همین معنویت و اهداف عالیه، بلند و معنوی نیرو‌های مسلح ما را بین همه نیرو‌های مسلح جهان دارای جایگاه ویژه و برجسته کرده است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: با وجود این نیرو‌های مسلح احساس امنیت، آرامش و وجود یک قدرت برای کشور را داریم. یکی از صحنه‌های جدیدی که آفریده شد و گواه بر این اقتدار، عظمت و قدرت بود، مقابله با رژیم جعلی اسرائیل است، البته این مقابله نبود، بلکه تنبیه کوچکی به سبب شرارت این رژیم بود. همه جهان، دشمنان، معاندین و دنیای استکبار دیدند که اگر نظام مقدس اراده کند این قدرت به رهبری رهبر معظم انقلاب تعیین‌کننده خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه امروز رژیم جعلی اسرائیل با دو چالش جدی مواجه است، تصریح کرد: اول در مواجهه با حماس و مردم غزه است که نمی‌داند چه کند و در این باتلاق گیر کرده است. غلط دیگری که کرد در مقابل قدرت نظام اسلامی بوده که در باتلاق دیگری فرو رفته است و نمی‌داند چه بکند. البته از قوت و قدرت این کشور و نظام مطلع هستند و ما نیز با پیروی از رهبر معظم انقلاب و فرماندهان و نیرو‌های مسلح این سرزمین تکرار می‌کنیم که اگر بخواهند شرارتی انجام دهند، برخورد شدیدتر، دقیق‌تر و مخرب‌تری خواهیم داشت.

نظری گفت: رژیم جعلی اسرائیل بسیار آسیب‌پذیر است، عقبه مردمی، سرزمین وسیع، اقتصاد، تاریخ و فرهنگ درستی ندارد، بنابراین به معنای حقیقی خود جعلی و ساختگی است. قدرت نظامی این رژیم همیشه در ظاهر بوده، اما با عملیات طوفان‌الاقصی و وعده صادق فرو ریخت، بنابراین این رژیم کاملا فرو ریخته است و اگر چیزی وجود دارد، ظاهری و پوسته‌ای است.

استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: اگر اتکای آنها به پشتیبانی آمریکا نباشد، در آن فرو می‌ریزد، بنابراین خودشان می‌دادند، ما هم می‌دانیم و نیرو‌های مسلح ما نیز اطلاع و آمادگی دارند که اگر از روی بی‌عقلی و روحیه شرارت دست به اقدامی بزنند حتما پاسخ‌های سختی را دریافت خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: در خراسان رضوی نیز به برکت وجود همه دستگاه‌های امنیتی فعال و پرتلاش، از مرز تا شهر‌ها از امنیت بسیار خوبی برخوردار هستیم. در تلاش هستیم مشکلات را چه در حوزه‌های امنیتی اگر باشد و چه در بخش‌های اقتصادی و زیرساختی کمتر کنیم. در فضای اتحاد و انسجام اهداف محقق خواهد شد که این انسجام به برکت وجود امام رضا (ع) در استان وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->