فروش بدون قرعه‌کشی ۳ خودرو سایپا از امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات تداوم روند کاهش قیمت طلا در مشهد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرازیرشدن پول حقیقی‌ها به بورس | شاخص کل ۵۶ هزار واحد مثبت شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی کارگران واقعی نیست | هزینه‌های زندگی بیش از ۴۰ میلیون تومان است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) چند؟ قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) گوشت، برنج، شکر و مرغ تنظیم‌بازار از شنبه آینده (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد توزیع می‌شود آفت نمایشگاه‌های مبلمان برای مبل‌سازان مشهدی | دلالان نمایشگاه‌های مبل مشهد را قبضه کردند قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول
سرخط خبرها

وزیر صمت: اقلام ضروری ماه مبارک رمضان تامین شد

  • کد خبر: ۲۲۲۴۰
  • ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴
وزیر صمت: اقلام ضروری ماه مبارک رمضان تامین شد
تمام کالا‌های اساسی از گندم گرفته تا سایر اقلام اساسی ذخیره شده است و برای اقلام ضروری ایام نوروز و ماه مبارک رمضان کمبودی وجود نخواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: انبار‌های کالا‌های استراتژیک موجودی کافی دارد و تمام کالا‌های اساسی از گندم گرفته تا سایر اقلام اساسی ذخیره شده است و برای اقلام ضروری ایام نوروز و ماه مبارک رمضان کمبودی وجود نخواهد داشت.
 
 
 وزیر صمت برای بررسی روند توزیع و عرضه کالا از چند فروشگاه بزرگ شهر تهران بازدید کرد و در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر موجودی مناسب کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های سطح کشور، بیان کرد: تعدادی از شعب فروشگاه‌ها برای عرضه مناسب و تامین مایحتاج مردم در این شرایط و ایجاد اطمینان در جامعه، شبانه روزی شده اند و حتی ظرفیت کافی برای شبانه روزی شدن تعداد بیشتری از شعب فروشگاهی نیز وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه مردم عزیز ما بسیار مدیریت شده و با فرهنگ بالا نسبت به خرید و تامین مایحتاج عمومی خود اقدام کرده اند، افزود:، اما متاسفانه برخی در فضای مجازی علاقه‌ای به حفظ آرامش بازار ندارند و سعی در برهم زدن این آرامش دارند.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: انبار‌های کالا‌های استراتژیک موجودی کافی دارد و تمام کالا‌های اساسی از گندم گرفته تا سایر اقلام اساسی ذخیره شده است و برای اقلام ضروری ایام نوروز و ماه مبارک رمضان کمبودی وجود نخواهد داشت.

 

رحمانی همچنین یادآوری کرد: با ورود ویروس کرونا مشکلاتی در تامین برخی اقلام به وجود آمد که با برنامه ریزی‌های انجام شده اکنون روند مناسبی طی شده و به زودی کاملا برطرف می‌شود. شایان ذکر است که کار جهادی برای تامین اقلام و کالا‌های مرتبط با درمان و پیشگیری این بیماری انجام شد که حتی بسیاری از کارخانجات ما برای تولید این اقلام تغییر خط تولید داده‌اند.

 

وی همچنین بیان کرد: خود مردم با حضور در بخش‌های مختلف کشور می‌توانند مهمترین بخش در ارزیابی وضعیت کشور باشند و این نکته را توجه داشته باشند که برخی اخبار منتشر شده در فضای مجازی چندان قابل استناد نبوده و بهتر است به منابع مطمئن‌تری از جمله صدا و سیمای جمهوری اسلامی توجه کنند و اخبار خود را از منابع معتبر دنبال کنند.

 

وزیر صمت با تاکید بر برنامه ریزی‌های انجام شده برای تامین نیاز‌های مردم بیان کرد: حتی تخفیف‌های مناسبی برای ایام نوروز اعمال شده و شرایط مناسبی بر کشور حاکم است و به امید خدا با سربلندی از این مشکلات عبور خواهیم کرد.

 

وی با تاکید بر نظارت مداوم سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان بر بازار و رصد قیمت‌ها، بیان کرد: نظرات و شکایات مردم یکی از معیار‌های اصلی ما برای ارزیابی اوضاع محسوب می‌شود و تعداد شکایات مردمی ۷ درصد کاهش پیدا کرده است که این نشان از افزایش رضایت مردم و کاهش موارد تخلف دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->