نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

تکذیب واگذاری قطعی استقلال به یک هلدینگ

  • کد خبر: ۲۲۲۵۰۱
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
تکذیب واگذاری قطعی استقلال به یک هلدینگ
مسئولان باشگاه استقلال واگذاری قطعی این باشگاه به یک هلدینگ را تایید نکردند. پروسه واگذاری همچنان ادامه دارد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درحالی که در برخی رسانه‌ها با قطعیت درباره انتقال امتیاز باشگاه استقلال به یک هلدینگ صحبت به میان آمده، اما مهدی افضلی، عضو هیات مدیره باشگاه استقللال این خبر را تایید نکرده است. او می‌گوید: «هنوز رسما این اتفاق نیفتاده، چون باید پذیره نویسی شود و ضابطه دارد. باید این ضابطه رعایت شود. بحث خرید سهام و حضور در بورس وجود دارد، اما شنیده‌های جدی حاکی از این است خریدار استقلال هستند. رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال درخصوص اینکه آیا افرادی از تیم مدیریتی فعلی در باشگاه می‌مانند یا تیم مدیریتی به صورت کلی عوض می‌شود.»

افضلی ادامه داد:« البته نظرم من این است که این واگذاری بهترین روش ممکن است. این یک مجموعه بزرگ است که استاندار‌های جهانی را هم دارد. هم مسئولیت‌های اجتماعی را انجام می‌دهد و هم می‌تواند هزینه‌های باشگاه را تامین کند. درکل مجموعه توانمندی هستند. به نظرم خوب نیست، اتفاقی عالی افتاده است. بهترین فرصت ممکن است که استقلال به شرایط مطلوب برسد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->