فعال شدن آژیر‌های خطر در جنوب فلسطین اشغالی حرکت ۸ کشتی «ناوگان پایداری» برای شکستن محاصره غزه فرماندار آمریکایی: شبکه‌های اجتماعی «سرطان» جامعه هستند پیش‌نویس بیانیه پایانی اجلاس کشورهای عربی و اسلامی منتشر شد | نه به اقدام قاطع علیه اسرائیل پیشروی ارتش اسرائیل در سوریه ادامه دارد | رژیم جولانی اقدامی نمی‌کند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و فواد حسین وزرای امور خارجه ایران و عراق پزشکیان: بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی و وحدت داخلی هستیم آمار تلفات اسرائیل در جنگ منتشر شد | رسانه‌های صهیونیستی: آمار تلفات اسرائیل باور نکردنی است (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) وزرای امور خارجه ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) ۸۰ پهپاد اوکراینی بر فراز ۱۰ منطقه روسیه سرنگون شدند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) هشدار وزارت دفاع ترکیه درباره ماجراجویی‌های اسرائیل اسلامی: استانداردهای آژانس دوگانه است | ضرورت وضع قانون ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: بنگاه‌های تولیدی به فرآیند ساخت مسکن کارگری وارد شوند سیفی غریب نخست‌وزیر الجزایر شد دیدار وزرای خارجه ایران و پاکستان در دوحه | محکومیت تجاوزات اسرائیل در منطقه، محور گفت‌وگوی دوجانبه ۱۵ درصد رتبه‌های برتر کنکور از خراسان رضوی هستند | مشارکت خانواده‌ها، معیار ارتقای کیفیت آموزش + فیلم بانک مرکزی دستورالعمل حساب امانی خودرو را ابلاغ کرد روزنامه اسرائیلی: جولانی ۲ پایگاه راهبردی ارتش سوریه را تسلیم اسرائیل کرد دبیرکل اتحادیه عرب: تجاوز اسرائیل به قطر ترکیبی از بزدلی، خیانت و حماقت بود توطئه آمریکا و اسرائیل برای احیای تروریسم در عراق تاکید ترکیه بر مخالفت با تهدید امنیت قطر و منطقه ارتش لبنان برای ادامه خلع سلاح حزب الله شرط گذاشت یادداشت فوری حماس به وزرای خارجه کشورهای عربی، اسلامی و کشورهای تاثیرگذار در جهان لاپید: کابینه نتانیاهو بیمار است | هشدار درباره تشکیل نیروی مشترک عربی قطر: تجاوز رژیم صهیونیستی به دوحه، تروریسم دولتی است آغاز مذاکرات تجاری میان آمریکا و چین در اسپانیا
سرخط خبرها

جنایت اسرائیل با کوادکوپتر | شهادت فلسطینی‌ها پس از پخش صدای گریه کودکان

  • کد خبر: ۲۲۲۵۵۹
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۶
جنایت اسرائیل با کوادکوپتر | شهادت فلسطینی‌ها پس از پخش صدای گریه کودکان
میدل‌ایست‌آی با ارایه گزارشی، اعلام کرد: افراد محلی گزارش می‌دهند که کوادکوپترهای اسرائیلی با پخش گریه زنان و کودکان، فلسطینیان را از خانه‌هایشان بیرون می‌کشند و در موقعیت مناسب آنها را هدف گلوله قرار می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، کوادکوپترهای اسرائیلی با استفاده از یک تاکتیک «عجیب» با پخش صداهای ضبط شده شیون نوزادان و زنان، فلسطینی‌ها را به نقاط مدنظر خود کشانده و بعد آنها را هدف قرار می‌دهند.

ساکنان مناطق شمالی اردوگاه پناهجویان «نصیرات» غزه، یکشنبه‌ شب و دوشنبه‌ شب با صدای گریه نوزادان و شیون زنان از خواب بیدار شدند و زمانی که برای یافتن منبع صدا و کمک بیرون رفتند، کوادکوپترهای اسرائیلی به سمت آنها شلیک کردند.

سمیرا ابواللیل، یکی از ساکنان این اردوگاه، به میدل‌ایست‌آی گفت که صدای شلیک کوادکوپترهای اسرائیلی را در حین پخش صداهای ضبط شده و مدت کوتاهی پس از آن شنیده است که هربار چند دقیقه طول کشیده و دوشنبه شب نیز چند بار تکرار شده است.

این زن فلسطینی می‌گوید: «صدای گریه و فریاد زنی را شنیدم که می گفت: کمک کنید پسرم شهید شد. صداها از خیابان می‌آمد و برخی مردان برای کمک شتافتند اما توسط کوادکوپترهایی که تمام شب در حال پرسه زدن بودند مورد اصابت گلوله قرار گرفتند».

به گفته شاهدان عینی، دستکم ۱۰ نفر در اثر شلیک شبانه این کوادکوپترها مجروح شده‌اند. از آنجا که کوادکوپترها به هر جسم متحرک شلیک می‌کردند، اهالی قادر به کمک به قربانیان نبودند اما یک آمبولانس موفق شد خود را به منطقه برساند و مجروحان را به بیمارستان منتقل کند.

ابواللیل افزود: «شب‌ها معمولاً خیابان‌ها خالی است و مردان داخل خانه‌ها هستند. وقتی کوادکوپترها شلیک می‌کنند گلوله‌ها فقط به پشت‌بام‌ها و خیابان‌ها برخورد می‌کنند. بنابراین این صداها را پخش می‌کنند چون فرهنگ ما را می‌شناسند و می‌دانند که مردان برای کمک به زنان می‌شتابند».

کوادکوپترها پهپادهای کنترل از راه دور هستند که از شروع جنگ غزه به طور گسترده علیه مبارزان فلسطینی و غیرنظامیان در نوار غزه استفاده شده است.

این فناوری به تدریج جایگزین نیروهای زمینی می‌شود و به شناسایی اهداف، هدف گیری فردی و پاکسازی مناطقی که سربازان اسرائیلی در آن مستقر هستند کمک می‌کند.

یکی از موارد استفاده از این کوادکوپترها «کشتار آرد» ۱۱ ژانویه (۲۱ دی) است که در آن کوادکوپترها به روی صدها فلسطینی که منتظر رسیدن کامیون‌های امداد بودند گلوله گشودند.

ارتش اسرائیل بیش از یک هفته است که حملات نظامی شدیدی را به شمال غربی نصیرات انجام داده و افراد، منازل و محله‌ها را با گلوله‌های توپخانه، هوایی و دریایی و همچنین گلوله‌های کوادکوپتر هدف قرار داده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->