بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد + فیلم فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟
سرخط خبرها

چراغ سبز مربی برزیلی به پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۲۲۹۵۳
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
چراغ سبز مربی برزیلی به پرسپولیس
باشگاه پرسپولیس قصد دارد قرارداد اوسمار ویرا را برای فصل آینده تمدید کند که این موضوع با چراغ سبز این مربی برزیلی مواجه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که هفته‌های پایانی لیگ را پشت سر می‌گذاریم، رضا درویش سعی دارد وضعیت پرسپولیس را برای فصل آینده مشخص کند. او در نخستین قدم پیشنهاد تمدید قرارداد به اوسمار ویرا داده تا به این ترتیب، علاوه بر اینجاد انگیزه برای این مربی در اواخر فصل، شرایط را برای فصل آینده هم تثبیت کند.

بر اساس اطلاعاتی که از سوی یک منبع در باشگاه پرسپولیس در اختیار ایسنا قرار گرفته است، در جلسه درویش و اوسمار، این مربی برزیلی ابراز تمایل کرده که فصل آینده هم به عنوان سرمربی پرسپولیس به کار ادامه دهد.

در همین زمینه اوسمار به باشگاه پرسپولیس گفته که به زودی مبلغ پیشنهادی خود را به زودی به باشگاه اعلام خواهد کرد تا توافقات نهایی و امضای قرارداد انجام شود.

شنیده ها حاکی از آن است که قرارداد این مربی به عنوان دستیار۱۵۰ هزار دلار بوده که در ادامه وقتی به‌عنوان سرمربی انتخاب شد به ۲۵۰ هزار دلار افزایش یافته است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->