استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

رهبر انصارالله: آل سعود قرآن را برای جلب رضایت رژیم صهیونیستی تحریف می‌کند

  • کد خبر: ۲۲۳۰۳۴
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
رهبر انصارالله: آل سعود قرآن را برای جلب رضایت رژیم صهیونیستی تحریف می‌کند
رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: آل سعود در راستای اصلاح برنامه درسی مدارس، موضوع یهودیان صهیونیست را رکن اصلی قرار داد و آیات قرآنی درباره جنایات یهودیان را حذف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالملک الحوثی امروز شنبه در سخنانی با اشاره به حذف مطالب درسی مربوط به جنایات یهودیان در قرآن کریم گفت: آل سعود بیش از آنکه به قرآن کریم احترام بگذارد، برای یهودیان صهیونیست احترام قائل است.

وی افزود: سعودی‌ها به جایی رسیدند که آیات قرآنی را که درباره جنایات یهودیان سخن می‌گوید و آنان را رسوا می‌کند، حذف می‌کنند. آنان حتی بدون هیچ خجالتی، به یهودیان صهیونیست بیشتر احترام می‌گذارند تا به قرآن کریم.

وی گفت: آل سعود در راستای اصلاح برنامه درسی مدارس، موضوع یهودیان صهیونیست را رکن اصلی قرار داد و آیات قرآنی درباره جنایات یهودیان را حذف کرده است.

سید الحوثی تصریح کرد: یکی از سران سعودی گفته است اسرائیل، هم‌پیمان آینده عربستان است؛ این در حالی است که ما شاهد دشمنی روزافزون رژیم صهیونیستی با اسلام و مسلمانان هستیم.

رهبر انصارالله یمن تأکید کرد امارات نیز مانند عربستان، شیوه‌های آموزشی خود را تغییر داده که مبتنی بر دوستی با رژیم صهیونیستی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->