نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم
سرخط خبرها

مدیران جدید در راه استقلال و پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۲۳۶۹۵
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰
مدیران جدید در راه استقلال و پرسپولیس
با انتقال امتیاز دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به احتمال زیاد حق امضاء و برخی اختیارات از مدیران دو باشگاه سلب خواهد شد و در مراحل بعد خریداران اقدام به انتخاب مدیران جدید خواهند کرد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فردا رسما با حضور آقای کیومرث هاشمی، وزیرورزش و جوانان و آقای سید احسان خاندوزی، وزیراقتصاد ودارایی مالکیت سرخابی‌ها انتقال داده خواهد شد و دو باشگاه پرهوادار فوتبال ایران واگذار خواهند شد. دولت در راستای جلوگیری از مشکلاتی که پیرامون کسب مجوز حرفه‌ای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به وجود خواهد آمد و همچنین عمل به وعده‌های قدیمی در راستای واگذاری سهام‌های دو باشگاه ریشه دار به بخش‌های خصوصی و درنهایت مردم واگذاری را در اولویت برنامه‌های خود قرارداد تا دو باشگاه سرانجام به نقطه‌ای که از مدت‌ها قبل انتظارش می‌رفت، برسند.

با واگذاری قطعی این دو باشگاه به بانک‌ها و هلدینگ خلیج فارس این سوال به وجود آمده که مدیریت سرخابی‌ها در آینده تغییر خواهد کرد یا خیر؟! پاسخ به این سوال کاملا روشن و واضح است. بی تردید شرکت‌های خریدار دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به سرعت در مسیرتغییرات قدم خواهند برداشت و مدیران معتمد خود را برمسند کار قرار خواهند داد.


بعد از پایان مراسم واگذاری پیش بینی می‌شود که فرایند سلب برخی اختیارات مدیران این دو باشگاه به سرعت انجام شده و حق امضاء از مدیران کنونی این دو باشگاه گرفته شود، اما اینکه خریداران در این نقطه از فصل که زمان آن چنانی تا پایان لیگ بیست و سوم باقی نمانده، تغییراتی در بدنه مدیریتی این دو باشگاه اعمال کنند بسیار بعید است، چون به نوعی بروز هرنوع تحولی در سطح مدیریت ممکن است منجر به ایجاد حواشی و تنش‌هایی در دو باشگاه شود و به همین دلیل بعید است تا پایان لیگ برتر به چارت مدیریتی این دو باشگاه دستخوش تغییرات شود و با همین کادر مدیریتی هر دو باشگاه به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

البته هم درویش و هم علی خطیر باید خود را آماده خداحافظی از این دو باشگاه کنند وفارغ از هرنتیجه‌ای مدیران آینده سرخابی افرادی خواهند بود که مورد وثوق اعضای هیات مدیره خریداران جدید باشند.

هرچند که مطالبه عمومی هواداران دو باشگاه از خریداران جدید این است که مدیرانی با درجه تاثیرگذاری بالا را بر مسند کار قرار دهند تا احیانا تصمیماتی اتخاذ نشود که درآینده موجب سقوط این دو باشگاه از بعد فنی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->