بر فراز تور؛ بلوغ نسل تازه والیبال در جنگ نیمار در لیگ ترکیه؟ منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تلاش شبانه‌روزی درویش برای ماندن در پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۲۳۷۶۶
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۹
تلاش شبانه‌روزی درویش برای ماندن در پرسپولیس
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس رایزنی‌هایش را آغاز کرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس مالک جدید خود را شناخت و از این پس قرار است توسط کنسرسیوم بانک‌ها اداره شود. کنسرسیومی که هنوز سیاست‌های خود را مشخص نکرده و در اولین اقدام قصد دارد هیئت‌مدیره این باشگاه را مشخص کند.

در این میان طبیعی است که هیئت‌مدیره جدید باشگاه پرسپولیس مدیرعامل این باشگاه را هم مشخص خواهد کرد. در همین راستا درویش سخت در حال رایزنی است تا از طریق رابطه دوستانه‌اش با مدیرعامل بانک شهر، زودتر با اعضای جدید هیئت‌مدیره باشگاهش آشنا و به نوعی با آن‌ها لابی کند. درویش در این سه سالی که در پرسپولیس بوده بار‌ها در آستانه برکناری قرار گرفته است اما هربار با لابی‌هایی که داشته، توانسته به کارش ادامه دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->