توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟
سرخط خبرها

امسال ۲۲‌میلیون نهال در خراسان رضوی غرس می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۳۸۸۴
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
امسال ۲۲‌میلیون نهال در خراسان رضوی غرس می‌شود
مدیرکل منابع‌طبیعی خراسان‌رضوی ادامه داد: امسال باید ۲۲‌میلیون اصله نهال کاشته شود که اکنون حدود ۵ میلیون اصله نهال در حوزه جنگلی تولید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز «بیابان‌زدایی، بی‌اعتبار» تیتر خبری است که مهر‌ماه سال گذشته در روزنامه شهرآرا منتشر کردیم و مدیرکل منابع طبیعی خراسان‌رضوی در آن گفت‌وگوی صریح اعلام کرد: «اعتبارات اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری خراسان‌رضوی کفاف انجام ۲۰ تا ۲۵‌هزار هکتار عملیات بیابان‌زدایی را می‌دهد.» این در حالی است که خراسان‌رضوی ۵.۵‌میلیون هکتار زمین با اقلیم بیابانی دارد که باید عملیات بیابان‌زدایی برای آن اجرا شود. به گفته محسن فنودی، مبلغ این اعتبار کم است و باید بودجه بیشتری اختصاص یابد.

محسن فنودی در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم در سفر آتی، رئیس جمهور و هیئت دولت اعتبارات خوبی در حوزه بیابان و آبخیزداری برای استان تصویب کنند، افزود: از اولویت‌های بعدی منابع طبیعی، آبخیزداری است و امیدواریم مسئولان اعتبار خوبی اختصاص بدهند.

وی با اشاره به اینکه حفاظت از عرصه‌های ملی و منابع طبیعی از دیگر اولویت‌های این اداره‌کل است، افزود: اقدام بعدی که در دستور‌کار قرار دارد، طرح مردمی کاشت یک‌میلیارد درخت است که اجرای آن، کمک مردم و همه دستگاه‌های اجرایی استان را می‌طلبد. هر‌جا که مردم در حوزه کاشت درخت کمک کنند، از آن مراقبت بیشتری نیز می‌کنند.

کاشت ۲‌میلیون نهال تا ۳ ماه آینده در استان

فنودی تعهد سالانه استان را برای تولید و کاشت درخت، ۲۲‌میلیون اصله نهال اعلام کرد و گفت: در سال ابتدای این طرح ۲۷‌میلیون نهال تولید کردیم، اما نتوانستیم برای کاشت آنها اقدام کنیم؛ زیرا نهال‌های جنگلی را در سال اول تولید، نمی‌توان به عرصه منتقل کرد؛ به‌همین‌دلیل تعهد سال اول در کاشت، ۸ میلیون اصله است که تاکنون ۶‌میلیون اصله نهال کاشته شده استو ۲ میلیون اصله دیگر نیز ظرف سه ماه آینده کاشته خواهد شد.

۲۲‌میلیون اصله نهال، تعهد امسال

مدیرکل منابع‌طبیعی خراسان‌رضوی ادامه داد: امسال باید ۲۲‌میلیون اصله نهال کاشته شود که اکنون حدود ۵ میلیون اصله نهال در حوزه جنگلی تولید شده است و امیدواریم به‌همین تعداد نیز نهال بیابانی در نهالستان‌های دولتی تولید شود که در مجموع ۱۰ میلیون اصله می‌شود. مابقی این تعداد نیز به کمک نهالستان‌های بخش خصوصی و مردم انجام خواهد شد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا هنوز کانون‌های فرسایش بادی استان به‌سرعت در حال رشدند، اظهار کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی انجام شده؛ بنابراین رشد این کانون‌ها مانند گذشته نبوده است. در طرح کاشت یک‌میلیارد درخت، تولید حدود دو‌سوم گونه‌هایمان را به نوع بیابانی اختصاص دادیم؛ زیرا دو‌سوم خراسان‌رضوی را اقلیم بیابانی تشکیل می‌دهد؛ به‌طوری‌که ۲۲‌شهرستان از ۳۳‌شهرستان این استان درگیر بیابان‌اند.

پاسخ فنودی به این پرسش که آیا امسال می‌توانیم به افزایش درصد بیابان‌زدایی در استان امیدوار باشیم، این بود که «در ستاد ریزگرد که سال گذشته در سرخس تشکیل شد، وعده دادند که ۱۰۰‌میلیارد تومان اعتبار توسط وزارت نفت برای بیابان‌زدایی شهرستان سرخس اختصاص پیدا کند که در‌صورت تخصیص این اعتبار، باید مساحت درخورتوجهی عملیات بیابان‌زدایی در شهرستان سرخس انجام شود.»

وی تصریح کرد: البته جدا از اعتبارات دولتی در شهرستان سرخس و از محل طرح مردمی کاشت یک‌میلیارد درخت، توانستیم کاشت نهال را در حدود دویست هکتار از پهنه‌های بیابانی سرخس انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->