فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حذف ستاره‌های لوگوی سرخابی در آئین واگذاری

  • کد خبر: ۲۲۳۹۷۱
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۲
حذف ستاره‌های لوگوی سرخابی در آئین واگذاری
در مراسم آئین واگذاری سرخابی‌ها ستاره‌ها از روی لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس حذف شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درحالی که همواره در مراسم‌های گوناگون بالای لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ستاره قرار داده می‌شود، اما در آئین برگزاری واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از لوگو‌های بدون ستاره استفاده شد.


این اقدام ابتدا سوالاتی به وجود آورد، اما بعد از تحقیق درباره این موضوع مشخص شد افرادی که مسئولیت چاپ بنر را داشته‌اند بدون منظور خاصی ستاره‌های دو باشگاه را از بالای لوگوی دو باشگاه برداشته‌اند.

البته لوگوی رسمی دو باشگاه با ستاره است و این تصمیم تا حدی بحث برانگیز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->