دستور وزیر ورزش برای پیگیری مفقودی ۲ کوه‌نورد ایرانی در قرقیزستان نوک کوه یخی که از جیب «آل‌کثیر» بیرون زد | هزینه‌های پنهان فوتبال دولتی پخش زنده بازی بایرن مونیخ و لایپزیش در هفته اول بوندسلیگا (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دنیل بسا بازیکن مدنظر استقلال کیست؟ + رزومه و سوابق هپاتیت مدیران بی تدبیر به جان پرسپولیس آیا استخر‌ها و پارک‌های آبی مشهد در روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ باز و فعال هستند؟ سرژ اوریه چند ماه از میادین دور خواهد بود؟ واکنش پزشک باشگاه پرسپولیس به بیماری سرژ اوریه | اوریه بدون تست پزشکی قرارداد بست! ۲ بازیکن خارجی استقلال به تهران رسیدند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) وینیسیوس: دستمزد پایینم ارزش تمدید قرارداد ندارد! فلیک مانع جدایی ستاره بارسا شد شکست بزرگ استقلال در جذب علی کریمی آسانی نمی‌تواند برای تیم ملی ایران بازی کند استقلال خوزستان در لیست محرومان فیفا قرار گرفت | محرومیت ۳ پنجره‌ای از نقل‌وانتقالات پخش زنده بازی چلسی و وستهم (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و تاتنهام در هفته دوم لیگ انگلیس ۲۶-۲۰۲۵ | نبردی برای تثبیت قدرت در لیگ برتر خرید جدید استقلال را بشناسید| جنپو آبی پوش شد هاشمیان تعارف را با درویش کنار گذاشت نارضایتی هاشمیان از سروش رفیعی رویکرد متفاوت پرسپولیس در قبال امیری| پرداخت خسارت فقط به دورسون و مهری!
سرخط خبرها

AFC انتخاب نبی را غیر قانونی دانست

  • کد خبر: ۲۲۴۰۳
  • ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۵
AFC انتخاب نبی را غیر قانونی دانست
کنفدارسیون فوتبال آسیا اعلام کرد انتصاب نبی کاملا غیر قانونی است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه ای به فدراسیون فوتبال تغییرات در سمت مهم دبیرکلی فدراسیون فوتبال ایران و انتصاب مهدی محمد نبی را غیرقانونی دانسته و تاکید کرده است از نگاه ما همچنان ابراهیم شکوری دبیرکل فدراسیون فوتبال است.

در نامه کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون فوتبال آمده است:

ما نامه شما به تاریخ ۲۹ مارچ درمورد انتخاب آقای مهدی محمدنبی به‌عنوان دبیرکل جدید فدراسیون فوتبال ایران دریافت کردیم.
در راستای این انتصاب، ای‌اف‌سی شکایت‌هایی از منابع معتبر از جمله عبارت‌هایی که از طرف افراد رسمی در رسانه‌ها منتشر شده که [می‌گویند] هیج جلسه هیات‌رئیسه‌ای پیش از انتصاب تشکیل نشده است. بعضی از اعضا از این انتصاب آگاه نیستند و تنها درباره آن در رسانه‌ها خوانده‌اند.
. لطفاً بندهای زیر مربوط به انتصاب دبیرکل فدراسیون را مطالعه کنید که ما اعتقاد داریم که برای دبیرکل فدراسیون که همین مسئولیت ها و وظایف را برعهده دارند، باید در نظر گرفته شود:

۱. با اشاره به بند 60.1 اساسنامه فدراسیون فوتبال «دبیرکل مسئول ارشد امور اجرایی سازمان اداری فدراسیون است. وی با پیشنهاد رئیس فدراسیون و تصویب هیأت رئیسه منصوب خواهد شد.» و بند 38.6 «رئیس پیشنهاد عزل و نصب را به هیات رئیسه فدراسیون می‌دهد» 
ای اف سی تمایل دارد که تاکید کند که اگر جلسه کمیته هیات رئیسه پیش از انتصاب دبیرکل جدید صورت گرفته، باید یک نسخه از صورت جلسه آن برای ما ارسال شود.

۲.با اشاره به بند 60.2.6 اساسنامه «دبیرکل نباید در هیچ یک از باشگاه های مرتبط با فوتبال فعالیت داشته باشد و در هیچ یک از اعضای حقوقی عضو مجمع فدراسیون مسئولیت داشته باشد.» در حالی که ای اف سی متوجه شد آقای مهدی محمدنبی در زمان انتصاب به عنوان دبیرکلی فدراسیون، عضو و نایب رییس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس بود که این با اساسنامه فدراسیون فوتبال و اصول و طرز مدیریت درست در تضاد است.

ما منتظر توضیحات فوری شما درباره این موارد هستیم و تا آن زمان ما همچنان آقای ابراهیم شکوری را به عنوان دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران می‌شناسیم.


منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->