لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد جزئیات افزایش زمان پخت نانوایی‌ها در مشهد اعلام شد | کمبودی در تامین کالا‌های اساسی نداریم رئیس بانک مرکزی: شبکه بانکی کشور آماده خدمت‌رسانی به مردم است وضعیت حرکت قطارها پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خدمات‌رسانی بنادر، پایانه‌های مسافری و ایستگاه‌های راه آهن هیچ آسیبی به تأسیسات اصلی صنعت برق کشور وارد نشده است توقف خریدو‌فروش در صرافی‌های رمزارزی و پلتفرم‌های طلا تمامی زیرساخت‌های ریلی در وضعیت کاملاً ایمن قرار دارند | برقراری قطارهای فوق‌العاده در مسیر مشهد و تبریز خرید طلا در پلتفرم‌های آنلاین تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) غیرفعال شد وزارت جهاد کشاورزی: نگرانی درباره تامین کالای اساسی در کشور وجود ندارد هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در مشهد وجود ندارد | مردم بابت کمبود بنزین نگران نباشند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ملی پالایش: سوخت‌رسانی به پمپ بنزین‌ها بدون وقفه ادامه دارد مقابله با گرانفروشی و کاهش وزن چانه با فروش کیلویی نان کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | آتش‌بازی ایران خودرو در بازار + جدول آغاز ترخیص ۳ هزار دستگاه خودروی خارجی معطل‌مانده در بندر شهید رجایی (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) قیمت دلار، طلا، سکه و نیم سکه بعد از تصویب قطعنامه علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) واریزی دولت همزمان با عید غدیر | زمان واریز یارانه خردادماه ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش دوباره قیمت طلا در بازار‌های جهانی سوخت‌گیری همچنان با کارت‌سوخت انجام می‌شود (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مجوز رسمی سازمان بورس برای عرضه خودرو در بورس کالا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی شورای رقابت: عرضه خودرو در بورس کالا غیرقانونی است مخالفت دیوان عدالت اداری با افزایش قیمت خودسرانه محصولات ایران‌خودرو ارزش معاملات صندوق‌های طلا در جریان معاملات روز بورس به ۱.۲ همت رسید+جزئیات آرد یارانه‌ای نوع یک از چرخه توزیع حذف می‌شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | هایما ۷S پرو ۶۰ میلیون تومان گرانتر شد! نقره به بالاترین رقم ۱۳ سال گذشته رسید قیمت امروز تلفن‌های همراه هوشمند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امسال نفت پایین ۴۰ دلار خواهد ماند

  • کد خبر: ۲۲۴۴۲
  • ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱
امسال نفت پایین ۴۰ دلار خواهد ماند
نظرسنجی رویترز نشان داد قیمت نفت امسال به دلیل تدابیری که برای متوقف کردن روند سریع سرایت ویروس کرونا در جهان اتخاذ شده و باعث از بین رفتن تقاضا شده و همچنین فروپاشی توافق اوپک پلاس که به اشباع عرضه دامن زده است، پایین ۴۰ دلار در هر بشکه خواهد ماند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در نظرسنجی رویترز از ۴۰ تحلیلگر پیش بینی شد که قیمت نفت برنت در سال ۲۰۲۰ به ۳۸ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه می‌رسد که ۳۶ درصد کمتر از پیش بینی قیمت ۶۰ دلار و ۶۳ سنت در نظرسنجی فوریه است. همچنین قیمت مورد پیش بینی برای وست تگزاس اینترمدیت آمریکا از ۵۵ دلار و ۷۵ سنت در نظرسنجی قبلی به ۳۵ دلار و ۲۹ سنت کاهش داده شد.

هر دو شاخص قیمت نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت تحت تاثیر افت شدید تقاضا و جنگ قیمت میان عربستان سعودی و روسیه، اکنون در محدوده ۲۰ دلار قرار دارند و حدود ۷۰ درصد از رکورد بالایی که در ژانویه داشتند، افت کرده اند.

کایلین بیرچ، تحلیلگران واحد اطلاعات اکونومیست به رویترز گفت: کف قیمت نفت فروریخته و تا سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ به وضعیت عادی برنمی گردیم.

قیمت نفت که پیشتر ضعیف شده بود، در مارس پس از فروپاشی توافق اوپک پلاس و حذف سقف تولید نفت کشور‌های اوپک و متحدانشان روند نزولی پرشتابی پیدا کرد.

تحلیلگران انتظار دارند تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۰ بین ۰.۷ تا پنج میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند و کاهش آن در مقایسه با دوران بحران مالی سال ۲۰۰۹ فراتر رود.

افت تقاضا برای بنزین و سوخت جت، حاشیه سود پالایش نفت خام در آسیا، اروپا و آمریکا را به شدت کاهش داده و باعث شده است پالایشگاه‌های جهان روند تولیدشان را آهسته کنند.

برخی از تحلیلگران انتظار دارند که دور جدیدی از مذاکرات میان عربستان سعودی و روسیه در آینده آغاز شود. عربستان سعودی برای فروش عرضه اضافی خود به پالایشگاه‌های نفت به دلیل افزایش نرخ حمل محموله و تقاضای اندک به مشکل برخورده است.

اما ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت OANDA معتقد است که احیای توافق کاهش تولید نفت از سوی اوپک پلاس بسیار بعید است. اوپک رویکرد صبر و مشاهده را در پیش خواهد گرفت و امیدوار است در نیمه دوم سال تقاضا برای نفت بهبود پیدا کند.

طبق این نظرسنجی، تولید نفت آمریکا ممکن است امسال بین ۰.۵ تا سه میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیل آمار فراهم شده توسط شرکت ریستاد انرژی نشان می‌دهد که با ریزش شدید قیمت‌های نفت، شمار معدودی از تولیدکنندگان آمریکایی می‌توانند از تولید چاه‌های جدیدشان سودآوری داشته باشند.

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تولید نفت خام آمریکا در ژانویه به ۱۲.۷۴ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۱۲.۸۰ میلیون بشکه در روز در دسامبر کاهش پیدا کرده است. برای نخستین بار از ژوییه سال ۲۰۱۹ است که تولید نفت آمریکا برای دو ماه متوالی کاهش پیدا می‌کند. تولید نفت آمریکا در نوامبر پیش از آغاز افت قیمت‌ها و تقاضا برای نفت، به رکورد ۱۲.۸۷ میلیون بشکه در روز صعود کرده بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->