اقدامات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای اربعین ۱۴۰۴ هوش مصنوعی چطور باعث مارپیچ توهم می‌شود؟ ایرپادهای اپل به قابلیت ترجمه زنده مجهز می‌شوند علت اختلال در اینترنت برخی کاربران چیست؟ یوبیسافت اقتباسی سینمایی از بازی «فارکرای» را برای شبکه FX تولید می‌کند شناسایی سوژه‌ها در دوربین جدید شیائومی با هوش مصنوعی انجام می‌شود هوش مصنوعی گراک ایلان ماسک رایگان شد برنامه اسکنر مایکروسافت (Microsoft Lens) با کوپایلوت ادغام می‌شود انتشار نسخه جدید GPT-۵؛ جهشی در هوش مصنوعی با تمرکز بر دقت، استدلال و کاربرد‌های روزمره آیا سونی سرمایه‌گذاری صرف روی پلی‌استیشن و بخش‌های سخت‌افزاری را کنار می‌گذارد؟ خرید آیفون قسطی در مشهد از دیجی پویا + مزایا و مراحل آن هزینه‌ای فراتر از پول شبکه مسی مخابرات تا ۵ سال آینده به صورت کامل با فیبر نوری جایگزین می‌شود اپل اینتلیجنس به مدل GPT-5 مجهز می‌شود بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟
سرخط خبرها

بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند

  • کد خبر: ۲۲۴۸۱۳
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵
بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند
بلومبرگ در گزارشی تازه، اطلاعات جدیدی درباره iOS ۱۸ منتشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز - خبرنگار بلومبرگ می‌گوید در این به‌روزرسانی باید منتظر تغییر بسیاری از اپ‌های بومی، صفحه خانگی (هوم اسکرین) و تحولات دیگر باشیم. این نسخه در رویداد WWDC ۲۰۲۴ معرفی خواهد شد و باید قابلیت‌های هوش مصنوعی نیز داشته باشد.

به گزارش مارک گرمن، خبرنگار بلومبرگ، می‌گوید اپل در کنار قابلیت‌های هوش مصنوعی، تغییرات دیگری را ازجمله در اپ‌های پیش‌فرض iOS ۱۸ اعمال خواهد کرد. این اپ‌ها شامل فوتوز، فیتس، Mail و Notes می‌شوند. اپلیکیشن ماشین‌حساب هم متحول خواهد شد و برای اولین‌بار برای آیپد عرضه می‌شود.

گرمن مدعی است که هوم اسکرین آیفون قابلیت‌های جدیدی دریافت می‌کند. کاربران برای نخستین‌بار می‌توانند آیکون‌ها را آزادانه روی صفحه حرکت دهند و محدود به جایگذاری آنها در نقاط خاص نخواهند بود.

iOS ۱۸ درمجموع تا حدی از نظر ظاهری نیز تغییر می‌کند. گرمن انتظار دارد که تغییراتی را در طراحی این آپدیت ببیند، اما این تغییرات به بزرگی تغییرات iOS ۱۷ نخواهند بود. خبرنگار بلومبرگ می‌گوید آپدیت بعدی سیستم‌عامل آیفون، طراحی اپ‌ها را ماژولارتر می‌کند و به‌روزرسانی و شخصی‌سازی آنها ساده‌تر می‌شود.

مسئله بعدی که فعلاً در حد گمانه‌زنی است، تلاش اپل برای استانداردسازی کتابخانه اجزای رابط کاربری در اپلیکیشن‌های گوناگون خود خواهد بود. این کار به تیم‌های مهندسی مستقر در کوپرتینو اجازه خواهد داد تا آسان‌تر برنامه‌های خود را به‌روز کنند.

طبق گزارش‌های قبلی بلومبرگ، مذاکره اپل با گوگل و OpenAI ادامه دارد تا این شرکت علاوه بر قابلیت‌های هوش مصنوعی اختصاصی خود، احتمالاً از یک چت‌بات هوش مصنوعی مولد مستقل نیز در آیفون پشتیبانی کند. بااین‌حال، دقیقاً مشخص نیست که اشاره به این تغییرات در WWDC ۲۰۲۴ صورت خواهد گرفت یا اپل تا هنگام رونمایی از سری آیفون ۱۶ منتظر می‌ماند تا طرفداران خود را غافلگیر کند.

با توجه به مشکلات مختلف اپل در بازار موبایل، این شرکت در تلاش است تا به‌شکلی جدی‌تر دوباره نظر کاربران جهان را به خود جلب کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->