فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

فروش ۷۰۰ میلیون دلاری «تلماسه ۲» در گیشه جهانی

  • کد خبر: ۲۲۴۹۲۸
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
فروش ۷۰۰ میلیون دلاری «تلماسه ۲» در گیشه جهانی
فروش جهانی قسمت دوم فیلم علمی تخیلی «تل ماسه» در گیشه جهانی از مرز ۷۰۰ میلیون دلار عبور کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «تل ماسه ۲» که اقتباسی بر اساس رمان نوشته «فرانک هربرت» در سال ۱۹۶۵ است، توانست فروش جهانی خود را از مرز ۷۰۰ میلیون دلار عبور دهد، در حالی که «گودزیلا و کونگ: امپراتوری جدید» نیز فروش نیم میلیارد دلاری را تجربه کرده است.

هر دو فیلم از محصولات برادرن وارنر هستند و فیلم‌های این کمپانی تاکنون در سال ۲۰۲۴ فروش ۱.۷ میلیارد دلاری را رقم زده‌اند. «تلماسه: قسمت دوم» ۴۲۲ میلیون دلار از محل گیشه بین‌المللی و ۲۷۸ میلیون دلار از فروش در گیشه آمریکا کسب کرده است، در حالی که «گودزیلا و کونگ: امپراتوری جدید» بیش از ۳۲۴ میلیون دلار در سطح بین‌المللی و ۱۷۶ میلیون دلار در آمریکا فروخته است.

در فیلم «تلماسه ۲» بازیگرانی، چون «تیموتی شالامی» و «زندایا» در کنار «آستین باتلر»، «ربکا فرگوسن»، «خاویر باردم»، «جاش برولین»، «استلان اسکارسگارد»، «دیو باوتیستا»، «شارلوت رمپلینگ»، «فلورانس پو» و «کریستوفر واکن» نقش‌آفرینی کرده‌اند.

قسمت دوم فیلم «تل ماسه» به سفر «پل اتریدیز» می‌پردازد که با قدرت‌های روشن‌بینی خود می‌تواند بشریت را به آینده‌ای بهتر راهنمایی کند. او در مسیر جنگ انتقام‌جویانه از توطئه‌گرانی قرار می‌گیرد که خانواده او را نابود کرده‌اند.

قسمت نخست فیلم «تل ماسه» در گیشه جهانی بیش از ۴۰۲ میلیون دلار فروش داشت که با توجه به شرایط همه‌گیری کرونا رقمی قابل قبول و امیدوارکننده بود، اما سازندگان فیلم انتظارات بسیار بیشتری برای قسمت دوم این فیلم دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->