ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در رژیم صهیونیستی+ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سخنگوی سازمان ملل: امیدواریم توافق آتش بس در غزه ایجاد شود

  • کد خبر: ۲۲۵۱۰۱
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۳
سخنگوی سازمان ملل: امیدواریم توافق آتش بس در غزه ایجاد شود
سخنگوی سازمان ملل در پی گزارش ها مبنی بر تلاش های دیپلماتیک برای رسیدن به توافق میان حماس و اسرائیل و برقراری آتش بس در غزه اظهار امیدواری کرد راهی برای دستیابی به توافق ایجاد شود.

به گزارش شهرآرانیوز، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: ما گزارش ها در خصوص تشدید مذاکرات میان اسرائیل و حماس را دیده ایم. امیدواریم این گزارش ها به نتیجه برسد. امیدواریم همه طرف ها راهی برای توافق پیدا کنند تا رنج مردم به پایان برسد.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی دولت جو بایدن روز جمعه به وقت محلی در گفتگو با شبکه تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی آمریکا گفت: «من معتقدم که تلاش‌های جدیدی در جریان است که قطر و مصر و همچنین اسرائیل را برای یافتن راهی به پیش می‌برد.»

وی ادامه داد:« فکر می کنم آزادی گروگان ها، شتاب و زندگی تازه‌ای وجود دارد.»

تاکنون مذاکرات میان حماس و اسرائیل با میانجیگری مصر و قطر و مشارکت آمریکا برای برقراری آتش بس در غزه و تبادل اسرا میان دو طرف به هیچ نتیجه ای نرسیده است.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز شنبه به وقت محلی در حساب کاربری توییتر خود باا انتشار تصویری از دیدار خود با آویگیل ایدان ۴ ساله که توسط گروههای مقاومت فلسطینی آزاد شده است، نوشت: من تا زمانی که همه گروگان ها مانند ابیگل که توسط حماس از خانواده های خود جدا و به اسارت گرفته شده اند، به آغوش خانواده های خود باز گردند، آرام نخواهم گرفت.

رئیس جمهور آمریکا با مظلوم نمایی درباره اسرای اسرائیلی و نادیده گرفتن هزاران فلسطینی در بند اسرائیل افزود: به آنها قول می دهم. به خانواده های آنها قول می دهم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->