آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن
سرخط خبرها

رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد: نباید اقشار ضعیف را تنها بگذاریم

  • کد خبر: ۲۲۵۲۳
  • ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۳
رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد: 
نباید اقشار ضعیف را تنها بگذاریم
معاون شهردار مشهد گفت: کمک‌های رسیده از طریق پویش «چراغی برافروز» با تمرکز بر حاشیه شهر هزینه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محسن مصحفی، رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در خصوص پویش «چراغی برافروز» و زمینه فعالیت این پویش اظهار کرد: پویش «چراغی بر افروز» با همکاری موسسه نیکوکاری میزبانان خورشید که یک تشکل غیردولتی باسابقه در حوزه سلامت است، آغاز به کار کرده است. این پویش قرار است کمک‌های مردمی اعم از بزرگ و کوچک را جمع‌آوری کند تا با نظارت شهرداری برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر با تمرکز بر حاشیه شهر هزینه شود.

وی ادامه داد: برخی از همشهریان که به صورت روزمزدی امرار معاش می‌کردند در شرایط قرنطینه خانگی عملا بیکار شده‌اند و برخی برای مایحتاج اولیه زندگی دچار مشکلند. از طرفی مقابله با بیماری هم هزینه‌های خود را برای مسائل بهداشتی دارد و این موارد به خانواده‌ای تحمیل می‌شود که از توان اولیه اقتصادی محروم شده است.

معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد تصریح کرد: کارگرانی که روزانه حقوق می‌گرفتند، حدود یک ماه است که به دلیل تعطیلی فعالیت‌ها درآمدشان را از دست داده‌اند و ممکن است این وضعیت مدتی ادامه داشته باشد، بنابراین اهمیت این پویش از این باب است که باید به آن به عنوان یک کار جدی و مدت‌دار نگاه کرد که همه توان شهر، خیرین و نهادهای حاکمیتی در کنار هم قرار بگیرند تا در این روزگار سخت حداقل مایحتاج بخشی از جامعه را تامین کرد تا همگی به سلامت از این دوره عبور کنیم.

مصحفی افزود: در این مقطعی که در آن قرار داریم واقعا این نیاز وجود دارد که خیرین و شهروندان این مساله را جدی بگیرند. حمایت و همراهی با این پویش می‌تواند به شکستن چرخه انتشار بیماری کمک‌ کند، چراکه ما اگر از کارگر روزمزد می‌خواهیم از خانه بیرون نیاید، باید به نحوی مایحتاج اولیه زندگی او تامین شود.

وی در خصوص چگونگی شناسایی افراد نیازمند عنوان کرد: برای شناسایی خانواده‌های نیازمند داده‌هایی در دسترس وجود دارد.
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اضافه کرد: حسنی که شورای اجتماعی محلات دارد این است که در محدوده محلات فعالیت می‌کند و در محلات افراد کم و بیش همدیگر را می‌شناسند، بنابراین شناسایی خانواده های نیازمند تسهیل می‌شود. اعضای شورای اجتماعی محلات و افراد با نفوذ محلی در این زمینه نقش مهمی ایفا می کنند. شناخت نسبی از جمعیت محله می تواند کار را به شکلی سامان دهد که این کمک‌ها تا حد قابل قبولی به جمعیت هدف برسد.

مصحفی درخصوص وضعیت دستفروش‌ها خاطرنشان کرد: دستفروش‌ها نیز بخشی از جامعه هستند که ممکن است به نیازمندان اضافه شوند. وقتی با یک بحران روبه‌رو می‌شویم شرایط به صورتی می‌شود که کسانی که تا دیروز می‌توانستند زندگی خود را تامین کنند اکنون نیازمند کمک می‌شوند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->