حذف ترمیم نمره یا ایجاد سابقه پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار کاهش وزن آسان با مصرف ۷ ماده غذایی چربی‌سوز واکنش کاربران فضای مجازی به کارزار سربازی دختران + عکس معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان
سرخط خبرها

تولید واکسنی که ویروس کرونا را یک سال خنثی می‌کند

  • کد خبر: ۲۲۵۵۴
  • ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸
تولید واکسنی که ویروس کرونا را یک سال خنثی می‌کند
واکسنی که کروناویروس را دست‌کم یک سال خنثی می‌کند با موفقیت روی موش‌ها تست شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهشگران دانشگاه پیتسبرگ (University of Pittsburgh) اخیرا اظهار کرده‌اند واکسنی برای بیماری کووید-۱۹ توسعه داده‌اند که می‌تواند حداقل یک سال ویروس را خنثی کند.

 

پژوهشگران آمریکایی اعلام کرده‌اند این واکسن که می‌تواند به مدت یک سال ویروس را خنثی کند روی موش‌ها تست موفق داشته و احتمالا طی ماه‌های آتی مجوز آزمایش انسانی آن صادر خواهد شد.

 

این واکسن شامل پروتئین‌هایی است که در بدن تزریق می‌شوند تا بدن آنتی‌بادی‌هایی را تولید کند که با ویروس کرونا مبارزه می‌کنند. این واکسن از طریق یک "پچ" شامل ۴۰۰ سوزن کوچک دارای قند به بدن بیمار تزریق می‌شود.

 

محققان این واکسن را بر روی موش‌ها آزمایش کرده‌اند و تخمین می‌زنند که این واکس می‌تواند این ویروس کشنده را به مدت حداقل یک سال خنثی کند.

 

این واکسن احتمالا طی ۱۲ الی ۱۸ ماه آینده در دسترس خواهد بود و وقتی تایید شود ده‌ها هزار دوز از آن روزانه تولید خواهد شد.

 

این واکسن "پیت کو وک" (PittCoVacc) نام دارد و نخستین واکسن برای بیماری کووید-۱۹ است که توسط دانشمندان مستقل مورد بررسی قرار گرفته است. این یافته‌ها در مجله "The Lancet's EBioMedicine " منتشر شده است.

 

محققان اکنون متقاضی تأییدیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده هستند تا بتوانند آزمایشات انسانی را طی چند ماه آینده آغاز کنند.

 

پروفسور "لوئیز فالو" (Louis Falo)، نویسنده ارشد مطالعه از دانشگاه پیتسبرگ گفت: رسیدن به مرحله آزمایشات انسانی معمولاً به یک یا چند سال زمان نیاز دارد.

 

تیم پیتسبورگ طی این مطالعه توانست به سرعت عمل کند، زیرا آن‌ها پیش از این همه بیماری‌های فراگیر و اپیدمی دنیا را مورد بررسی قرار داده بودند.

 

پروفسور "آندره گامبوتو" (Andrea Gambotto) از دانشگاه پیتسبرگ گفت: ما دقیقاً می‌دانیم که برای مبارزه با این بیماری چگونه باید عمل کنیم. تجربیات قبلی نظیر بیماری سارس در سال ۲۰۰۳ و مرس در سال ۲۰۱۴ نکات بسیاری به ما آموخت. ما دریافتیم که یک پروتئین خاص به نام "پروتئین اسپایک" (spike protein)، در ایجاد ایمنی بدن در مقابل ویروس نقش مهمی ایفا می‌کند.

 

این تیم همچنین از روش جدیدی به نام "آرایه میکرونیدل" (microneedle array) برای ارسال دارو به بدن استفاده کردند. این آرایه یک پچ شامل ۴۰۰ سوزن کوچک است که پروتئین و شکر را به بدن ارسال و سیستم ایمنی را قوی می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->