پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد سخنگوی دولت: دغدغه رئیس جمهور، افزایش اختیارات استانداران است تیراندازی دسته جمعی در فیلادلفیا آمریکا ۳ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشت بحران در کابینه رژیم صهیونیستی همزمان با سفر نتانیاهو به واشنگتن چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟ کشه شدن ۱۲ نظامی ترکیه در غار پ. ک. ک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) به نام ایران، به نام پیروزی اسرائیل مدیر دفتر شبکه «المیادین» را بازداشت کرد عارف: ویژگی خاص محرم امسال، طنین انداز شدن صدای میهن دوستی ایرانیان بود برنی سندرز: ما می‌دانیم که جنگ وحشیانه اسرائیل علیه فلسطینی‌ها غیراخلاقی است معاون امنیتی و انتظامی استاندار خراسان رضوی: اکثر مهاجرین نجیب، قانون‌مند و شریف هستند ویدئو| تحلیلگر سابق سازمان سیا: اسرائیل بدون آمریکا دوام نمی‌آورد! عراقچی: حملات غیرقانونی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد بود
سرخط خبرها

پژهشگر مسایل نظامی صهیونیست: اهداف جنگ غزه تضاد دارند

  • کد خبر: ۲۲۵۵۴۳
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۱
پژهشگر مسایل نظامی صهیونیست: اهداف جنگ غزه تضاد دارند
پژوهشگر ارشد، مرکز تحقیقات امنیت ملی مشگاف در رژیم صهیونیستی، اعلام کرد، تلاش برای پیروزی قاطع با یک سرخوردگی در مفهوم بازدارندگی برای ما به پایان خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حانان شای، پژوهشگر ارشد اندیشکده امنیت ملی مشگاف و کارشناس برنامه ریزی راهبردی نظامی و سیاسی و مراکز تصمیم گیری، در میزگردی که در شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیست برگزار شد تاکید کرد: تضاد قابل توجهی بین دو هدف اصلی این جنگ به چشم می‌خورد، ما از یک طرف ارزش و اهمیت بسزایی برای آزادی ربوده شدگان قایل بودیم و از سوی دیگر بر امر از بین بردن حماس چه در ساختار نظامی و چه سیاسی  تاکید می‌کنیم و در این چارچوب به دنبال از بین بردن حداکثر ممکن از نیرو‌های این گروه هستیم.

اما آنچه که بعد از اعلام این اهداف مشخص شد آن بود که ما با ۷۵۰ کیلومتر تونل‌های زیر غزه مواجه شده ایم که اگر آنها را به حال خود رها کنیم مشکلات خطرناکی را برای ما به وجود خواند آورد، در چنین شرایطی بسیارحایز اهمیت است که بین بازگشت ربوده شدگان و ادامه جنگ یکی را انتخاب کنیم.

این کارشناس صهیونیست در ادامه گفت: اطلاعاتی که در رابطه با ربوده شدگان به دست ما می‌رسد، صرفا اطلاعات رسانه‌ای است، اما با فرض اینکه جزئیات اعلام شده صحیح هم باشد، اگر این امکان وجود داشته باشد که تمامی ربوده شدگان را در مقابل آتش بس و توقف جنگ تحویل بگیریم من باز هم از این راهکار حمایت می‌کنم.

پژوهشگر ارشد صهیونیست در بخش دیگری از این نشست گفت: باید به این مسئله اذعان کنیم که حماس اقدام بسیار موفقیت آمیزی را انجام داده و توانسته است موجب چند دستگی داخلی ما شود، همچنین باید به یادداشته باشیم که مرور زمان به نفع گروگان‌ها و به ویژه افراد سالخورده کودکان نیست، پس اگر امکان بازگشت آنها وجود داشته باشد و اگر برای انجام این مهم باید تروریست‌های فلسطینی که ما آنها را اسیر دسته بندی کرده ایم آزاد شوند، این کار باید انجام شود و بعد از آن صفحه جدیدی را بگشاییم.

به اعتراف این کارشناس صهیونیست، اسرائیل در شرایط غیر قابل تصوری وارد این جنگ شد، اسرائیل این بار با یک ارتش سازمان یافته مواجه بود که هیچ آمادگی برای دفاع در مقابل آن نداشت، ارتش اسرائیل آمادگی ورود به درگیری و جنگ با (افرادی) را داشت که به شکل انفرادی وارد عمل می‌شدند و برای مقابله با تهاجم یک ارتش با قابلیت تهاجم و پیشروی منظم که اقدام به اشغال سرزمینی هم می‌کند، را پیدا نکرده بود.

در واقع حماس یک نیروی پیاده بود که موفق شد شهر و شهرک‌هایی را به تصرف در آورده و اهدافی را که می‌خواست محقق سازد.

در مقابل چنین تهاجمی، ارتش اسرائیل هیچ برنامه فوری در چارچوب اصل بازدارندگی در اختیار نداشت... فرماندهان عالی رتبه ارتش هم اعلام کردند که برنامه سازمان یافته‌ای برای مقابله با چنین تهاجمی در ستاد ارتش تدارک دیده نشده بود، دلیل آن هم ساختار دکترین بازدارندگی ما است و ربطی به تصمیم گیر‌ها ندارد، با آغاز جنگ (عملیات طوفان الاقصی) دکترین بازدارندگی اسرائیل در مقابل صورت ما منفجر شد و فروپاشید، چنین شکست ساختاری را نمی‌توان در آنی  و در پروسه کوتاه مدتی اصلاح کرد.

این تحلیل‌گر تاکید کرد، در طول تاریخ بسیاری از ساختار‌ها به دلیل عدم آمادگی صحیح برای مقابله با حملات دشمن و اشتباه در پافشاری بر دکترین‌های قدیمی، دچار فروپاشی شده‌اند، از اینرو ما باید هم‌اکنون توافق را بپذیریم تا تمامی ربوده شدگان بازگردند، بعد از آن گردهم می‌آییم، خسارات خود را ازیابی می‌کنیم و سپس ارتش بر اساس تجاربی که از این جنگ فرا گرفتیم باسازی کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->