وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز بهره‌برداری از ۲۹۵۰ طرح جهاد سازندگی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۲۵۷۲۰
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
آغاز بهره‌برداری از ۲۹۵۰ طرح جهاد سازندگی در خراسان رضوی
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: بهره‌برداری از ۲ هزار و ۹۵۰ طرح جهاد سازندگی خراسان رضوی در بخش‌های مختلف آبرسانی، ساخت مدارس، مراکز فرهنگی و ورزشی، مسکن و آسفالت راه روستایی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد زهرایی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست ستاد پشتیبانی از حرکت‌های جهادی استان که در سالن شهید باهنر استانداری خراسان رضوی در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: زمانی که عملیات طوفان الاقصی اتفاق افتاد، منجر به بیداری ملت‌های جهان شد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور به حملات کوبنده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در عمق سرزمین‌های اشغالی اشاره کرد و افزود: ادامه این موضوع، عملیات وعده صادق و بیداری جوانان بود که در دانشگاه‌های آمریکا رخ داد، لذا تمام این حرکت‌ها الگوگیری از انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه «گروه‌های جهادی» فناوری انقلاب اسلامی هستند و از ادبیات انقلاب اسلامی بهره می‌برند، ادامه داد: کنگره بزرگداشت شهدا و راهیان نور هم مربوط به جریان انقلاب است و در همین مسیر قرار می‌گیرد. بر این اساس باید گفت؛ گروه‌های جهادی حلقه واسط بین امام و امت هستند.
سردار زهرایی با بیان اینکه دولت سیزدهم یک دولت انقلابی و مردمی است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری خطاب به ریاست جمهور فرمودند؛ کلید طلایی کار با مردم است؛ لذا باید گروه‌های جهادی را به عنوان حلقه‌های میانی بین مردم و دولت باور کنیم، در این راستا ایجاد قرارگاه نهادی را در وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی آغاز کردیم و گروه‌های جهادی را آموزش دادیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اهتمام سازمان جهاد سازندگی مبنی بر شناسنامه دار کردن و صدور گواهی صلاحیت برای گروه‌های جهادی عنوان کرد: از ۵۱ هزار گروه جهادی که در کشور شناسنامه دار شدند، ۲۸ گروه جهادی فقط کار عام انجام می‌دادند که البته گروه‌های موثری در محلات خود و واکنش سریع در حوادث غیرمترقبه به شمار می‌رفتند.
سردار زهرایی ادامه داد: برای تخصصی شدن گروه‌های جهادی در پنج ماه گذشته بررسی صلاحیت فنی گروه‌های جهادی را در پنج سطح آغاز کردیم که ۲ سطح آن مربوط به حوزه استانی و سه سطح مربوط به حوزه کشوری می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در بررسی صلاحیت فنی گروه‌های جهادی، دستگاه‌های اجرایی آنها را فهرست کرده و در این راستا به هم متصل شده و هم افزایی آنها شکل خواهد گرفت.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اضافه کرد: اجرای طرح جامع محرومیت زدایی را به صورت مردم پایه از ابتدای دولت سیزدهم آغاز کردیم که در آن چند بخش شامل آبرسانی به روستاها، آبخیزداری و ایجاد راه روستایی در اولویت قرار گرفت، در این راستا آبرسانی هزار و ۷۰۰ روستا انجام شد.
سردار زهرایی عنوان کرد: با اینکه این سازمان فقط هشت درصد از سهمیه قیر کشور را در اختیار دارد، اما برای آسفالت راه روستایی در بسیاری از نقاط کشور آماده است.
وی ادامه داد: در حوزه اقتصاد مقاومتی از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار توزیع شده در کشور، ۶۰ هزار میلیارد تومان به صورت متمرکز توزیع شده که سهم جهاد سازندگی از این میزان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: سازمان جهاد سازندگی سال گذشته ۲ هزار و ۶۸۰ نیروگاه پنج کیلوواتی را در قالب طرح «جهاد روشنایی» برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نصب کرد.
سردار زهرایی سهم بسیج از درختکاری سال گذشته سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور را ۲۱ میلیون اصله نهال از مجموع ۳۱ میلیون اصل نهال کاشته شده بیان کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->