دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی: مقابله با جنایات صهیونیست‌ها نیازمند گام‌های عملی و قدرتمند است به مناسبت ولادت پیامبر اسلام و امام جعفر صادق(ع)، رهبر انقلاب با شرایط عفو محکومان دادگاه‌ها موافقت کردند قالیباف: مجلس و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور اجماع دارند عراقچی و عبدالعاطی در قاهره دیدار کردند (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ به ۶۴ هزار و ۶۰۵ نفر رسید اژه‌ای: تولید، امنیت سرمایه‌گذاری و معیشت مردم اولویت‌های کشور است عراقچی با گروسی دیدار می‌کند | احتمال توافق ایران با آژانس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) المیادین: بحث شورای حکام آژانس درباره ایران به فردا موکول شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بقائی اهداف سفر عراقچی به قاهره را تشریح کرد بروکسل برای پیوستن اوکراین در اتحادیه اروپا بازهم شرط گذاشت نیکولاس مادورو: هدف آمریکا از تنش‌زایی در کارائیب ذخایر انرژی ونزوئلاست اجازه رهبر انقلاب برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه ولایتی: رژیم صهیونیستی جنگی تمام عیار علیه انسانیت، تمدن و آینده به راه انداخته است عراقچی سه‌شنبه شب به تونس می‌رود رئیس مجلس درباره جلسه مجلس با پزشکیان توضیح می‌دهد رهبر انقلاب با تمدید مسئولیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی موافقت کردند عراقچی به قاهره رسید عارف از برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی یا احتکار مرغ خبرداد | باید صدای واحدی در مبارزه با فساد داشته باشیم پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با مادورو بر حمایت از تمامیت ارضی و ملت ونزوئلا تاکید کرد رهبرمعظم انقلاب دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام منصوب کردند روایت نیکزاد از حضور رئیس جمهور در جلسه غیرعلنی مجلس توضیحات سخنگوی دولت درباره ساعت کار ادارات | کالابرگ چهارشنبه واریز می‌شود نخست‌وزیر قطر از حماس خواست پیشنهاد آتش‌بس آمریکا را بپذیرد ارتش اشغالگر درباره تشدید قریب‌الوقوع تنش در کرانه باختری هشدار داد دستور کار جلسه علنی مجلس مشخص شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: در شرایط کنونی امت اسلامی وحدت نه تکلیف که یک انتخاب است کره جنوبی آغازگر روند بازگرداندن تحریم‌های ضد ایرانی
سرخط خبرها

جنایت جدید صهیونیست‌ها در کرانهٔ باختری (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۵۹۲۱
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۲
جنایت جدید صهیونیست‌ها در کرانهٔ باختری (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
محله دیر الغصون در شمال طولکرم امروز شاهد جنایت جدید نظامیان صهیونیست بود که طی ۱۵ ساعت محاصره یک منزل مسکونی، دست‌کم ۵ فلسطینی را به شهادت رساندند.

به گزارش شهرآرانیوز، بامداد امروز نظامیان صهیونیست پس از ۴ ساعت محاصره یک منزل مسکونی در دیرالغصون واقع در شمال طولکرم در کرانه باختری، با استفاده از بیل‌های مکانیکی، آن را ویران کردند.

خبرنگار رادیو ارتش رژیم صهیونیستی عصر امروز اعلام کرد که از این ساختمان که بر سر ساکنانش خراب شد، پیکر ۵ شهید بیرون آورده شده و یکی از ساکنان آن نیز خود را تسلیم کرده است. 

منابع آگاه محلی لحظاتی پیش اعلام کردند که نظامیان صهیونیست، سرانجام پس از ۱۵ ساعت محاصره دیرالغصون، از آن عقب‌نشینی کردند و پس از عقب‌نشینی آنها، پیکر یک شهید بدون سر در داخل ساختمان ویران شده، پیدا شد. 

 یکی از ویدئو‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نیز نشان می‌دهد که نظامیان اسرائیلی به سوی دو جوان فلسطینی که تلاش شدند از زیر آوار این منزل مسکونی بیرون بیایند، تیراندازی کردند و موجب شهادت هر دو نفر آنها شدند.

خبرنگار خبرگزاری فلسطینی وفا به نقل از شاهدان عینی و محلی گزارش داد که اشغالگران پیکر یکی از شهدا را پس از هتاکی به او ربودند و به سوی هر فردی که قصد نزدیک شدن به محل حادثه را داشت، تیراندازی می‌کردند. 

نظامیان صهیونیست پیکر یکی از شهدای امروز را به آتش کشیدند.

هنوز هویت شهدای این جنایت جدید رژیم صهیونیستی مشخص نیست، اما منزل مسکونی ویران شده دو طبقه و متعلق به خانواده بشیر بدران است که سال‌ها پیش فوت کرده و پسرانش در آن ساکن بودند. یکی از پسران او پدر شهید فواز بدران است که در سال ۲۰۰۱ به شهادت رسیده است.

بر اساس این گزارش، یگان مستعربین بامداد امروز پیش از رسیدن نیرو‌های نظامی اسرائیلی خود را به این ساختمان دو طبقه رسانده بودند و آن را تحت محاصره درآورده بودند تا این‌که نظامیان اسرائیلی با بولدوزر‌ها و بیل‌های مکانیکی سر رسیدند و پس از ۴ ساعت محاصره این منزل، آن را ویران کردند و با سگ‌های خود اقدام به گشت‌زنی در محل مذکور کردند. 

به نوشته وبگاه عرب ۴۸، نظامیان اشغالگر کمربندی امنیتی در اطراف این منزل ایجاد کردند و شماری از تک‌تیراندازان اسرائیلی بر پشت‌بام چندین منزل مشرف به این خانه دو طبقه مستقر شدند. 

بر اساس این گزارش، اشغالگران درختان اطراف این منزل را ریشه‌کن و دیوار‌های منازل مجاور را نیز ویران کردند و حتی به سوی خبرنگارانی که قصد داشتند این جنایت را پوشش دهند، تیراندازی کردند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->