آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: هزار و ۶۴ شعبه اخذ رأی در دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات فعال خواهند بود + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۶۰۰۰
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
فرماندار مشهد: هزار و ۶۴ شعبه اخذ رأی در دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات فعال خواهند بود + فیلم
فرماندار مشهد از آخرین اخبار انتخاباتی در خصوص دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد و کلات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری با حضور در استودیوی انتخابات استانداری خراسان‌رضوی درخصوص آخرین اخبار انتخاباتی اظهار کرد: حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۵ نماینده مجلس دارد که در مرحله اول، ۴ نماینده تعیین تکلیف شدند و یک نماینده در دور دوم، انتخاب خواهد شد.

فرماندار مشهد با بیان اینکه در دور اول انتخابات اقدامات خوبی در مشهد انجام شد که نتایج آن را در انتخابات باشکوه مشاهده کردید، افزود: مشهد جزو کلانشهر‌هایی بود که مشارکت بالایی در انتخابات داشته و مشارکت مردمی نسبت به دوره‌های قبل انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۷ درصد افزایش داشت. ضمن اینکه در دور اول انتخابات، ۱۷ درصد تعرفه بیشتری نسبت به دوره اول استفاده شد.

داوری بیان کرد: همچنین در دور اول انتخابات، حوزه انتخابیه مشهد و کلات اولین حوزه انتخابیه بود که مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفت، کمترین شکایت و کمترین نارضایتی از شعب اخذ رأی آن دریافت شد و ۹۸ درصد شعب آن رأس ساعت‌۸ شروع به رأی‌گیری کردند.

وی با بیان اینکه در مرحله دوم تدابیری اندیشیدیم که نقایص مرحله اول برطرف شود، افزود: هزار و ۶۴ شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات جانمایی شدند که از این تعداد، هزار و ۲۰ شعبه در حوزه انتخابیه مشهد و ۴۴ شعبه در کلات هستند. در انتخابات دور دوم، شعب اخذ رأی فریمان و سرخس فعال نیستند.

در دوره اول، هیچ پرونده تخلفی تشکیل نشده است 

داوری با بیان اینکه ۱۸ هزار نفر عوامل اجرایی، انتظامی و نظارتی در شعب اخذ رأی فعال خواهند بود گفت: تبلیغات دور دوم انتخابات، از ساعت ۰۰:۰۰ پنج‌شنبه (۱۳ اردیبهشت) آغاز و تا ساعت ۸ صبح روز پنج‌شنبه (۲۰ اردیبهشت) ادامه خواهد داشت. اقدامات خوبی در حوزه تلویزیونی و فضاآرایی شهری و مناظرات میدانی در سطح شهر انجام شده است.

فرماندار مشهد با بیان اینکه در دوره اول هیچ پرونده تخلفی تشکیل نشده است، گفت: حوزه انتخابیه مشهد و رضویه به ۱۴ حوزه تقسیم شده است که ۱۳ حوزه در مشهد و ۱ حوزه در بخش مرکزی خواهد بود. این ۱۴ حوزه ۲۳ منطقه دارند که ۲۰ منطقه در مشهد و ۳ حوزه در مرکزی فعال خواهند بود. هر منطقه فراخور شعب اخذ رأی، چند ناحیه دارد که صندوق‌های رأی را مدیریت می‌کنند. هر منطقه یک اتاق وضعیت دارد که همه فعالیت‌های شعب اخذ رأی را به‌صورت صوتی‌تصویری رصد می‌کند تا اگر مشکلی باشد، برطرف کند؛ علاوه‌براین یک اتاق وضعیت در فرمانداری فعالیت خواهد داشت.

داوری بیان کرد: شماره‌تلفن فرمانداری آماده پاسخگویی درباره صندوق‌های سیار فعال خواهد بود و در شعب اخذ رأی سیار، اولویت با مکان‌های اجتماعی است تا خانگی.

وی با بیان اینکه تمام تلاش هیئت اجرایی و ستاد انتخابات شهرستان این است که انتخاباتی سالم، باشکوه و با مشارکت بالا را برگزار کنند، افزود: از روز پنج‌شنبه، اقلام را در مخازن فرعی قرار داده و در روز جمعه تمامی عوامل از  ساعت۵‌ صبح حضور خواهند داشت و رأس ساعت‌۸، رأی‌گیری برگزار خواهد شد.

فرماندار مشهد ادامه داد: در دور دوم انتخابات افرادی می‌توانند رأی بدهند که در دوره اول در حوزه مشهد و کلات رأی دادند، در هیچ حوزه‌ای رأی ندادند و از ۱۱ اسفند تا ۲۱ اردیبهشت، حائز شرایط رأی‌دادن شده و ۱۸سال تمام باشند. در این مرحله، شعب اخذ رأی نزدیک‌به‌هم، ادغام شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->