اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود+ فیلم

  • کد خبر: ۲۲۶۲۵۱
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود+ فیلم
رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی از آخرین اخبار انتخاباتی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد کمال سروی‌ها امروز(دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) باحضور در استودیو انتخابات استانداری خراسان رضوی درخصوص آخرین اخبار دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه مشهد و کلات اظهار کرد: ۸ استان دور دوم انتخابات را به صورت الکترونیکی برگزار می‌کنند، اما دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی الکترونیکی نیست. 

🎬 تصویربردار: محمدرضا فنایی

وی با بیان اینکه باهمت مردم شریف مشهد در ۱۱ اسفند سال قبل انتخابات به خوبی و با مشارکت بالا برگزار شد، افزود: ۴ نفر از داوطلبین به مجلس راه یافتند، در دور دوم انتخابات بین دو نفر از داوطلبن انتخابات برگزار خواهد شدو فرد با آرای بالاتر به عنوان نماینده پنجم وارد مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی ادامه داد: دور اول انتخابات در فرایند انتخابات مراحل تجمیع آرا و شمارش بعد از اینکه فرماندار بررسی‌های خود را انجام داده بودند نتیجه بررسی‌ها را اعلام کردند در حالی که یک مرحله قبل آن این است که حتما تجمیع آرایی که شورای نگهبان انجام داده را انطباق دهند و بعد اعلام کنند، بلافاصله جلسه با فرماندار برگزار شد و خود ایشان شاهد بودند احسان عظیمی راد حد نصاب رای را کسب کردند و محرز شد که نفر چهارم هم وارد مجلس شود. 

سروی‌ها در ادامه گفت: دور اول انتخابات ۴۵۰ داوطلب داشتیم شمارش آرا این تعداد  کار سخت و زمانبری بود اما در دور دوم انتخابات دو داوطلب داریم و در زمان کمتری نتایج اعلام خواهد شد.

وی در خصوص شیوه  تبلیغات داوطلبین بیان کرد: امکانات دولتی، صدا و سیما و ادارات را در اختیار تبلیغات داوطلبین قرار دادیم در ذیل کمیسیون تبلیغات به صورت عادلانه این امکانات توزیع شد و این مساله کمک کرد که داوطلبین به سمت تخلف پیش نروند. 

رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی افزود: انتخابات سال‌های گذشته پر هزینه و پر تخلف بود اما در این دوره، تخلفات محدود و کم بود به طوری که در حد تذکر بود، در مشهد پرونده تخلف تشکیل نشد. لازم به ذکر است که در قانون جدید به شورای نگهبان تکلیف شده است اگر افراد در هیات اجرایی تایید صلاحیت نشدند وظیفه داریم جلسه استماع برگزار و دلایل پرونده را بازگو کنند تا حقی از داوطلب ضایع نشود.

سروی‌ها در ادامه گفت: هزار و ۲۰ شعبه در مشهد و ۴۴ شعبه در کلات در دور دوم انتخابات فعال خواهند بود، ۶۰ شعبه سیار در دور دوم خواهیم داشت اما ملاک ما در ارسال شعب سیار اماکن اجتماعین ذیل پادگان‌ها بیمارستانها و زندانهاست که تجمع جمعیتی داریم. 
 
سروی ها بیان کرد: تخلف یا تقلب اثرگذار در کشور ما نمیتواند صورت بگیرد هیات اجرایی در دولت ها وشورای نگهبان نظارت میکند و خود داوطلبین هم نماینده بر صندوق ها دارند داوطلبین اجازه دارند اگر تمایل داشتند نماینده ای برای شعب اخذ رای معرفی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->