واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حالت پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رای به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار بر ضرورت وحدت امت اسلامی تاکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود
سرخط خبرها

توضیح شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب درباره فهرست دور دوم انتخابات

  • کد خبر: ۲۲۶۳۶۹
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۸
توضیح شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب درباره فهرست دور دوم انتخابات
شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه‌ای توضیحاتی درباره فهرست کاندیدا‌های انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این بیانیه آمده است:

«جمعه بیست‌ویکم اردیبهشت ماه یک‌هزار و چهار صد و سه، روز برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم است که شانزده نفر باقیمانده از سی نفر نمایندگان تهران بزرگ با انتخاب شما از میان سی و دو نفری که با هم رقابت دارند انتخاب خواهند شد. شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم مشارکت هرچه بیشتر و دعوت از همه کسانی که واجد شرایط رأی دادن در این مرحله هستند، فهرستی از شانزده نفر نامزد مورد تأیید خود را به مردم معرفی کرده است که سیزده نفر از آنها در مرحله اول نیز در فهرست شورای ائتلاف حضور داشته و سه نفر دیگر نیز با توافق با جبهه پایداری به فهرست افزوده شده‌اند.

از ۱۶ نفر نامزد‌های شورای ائتلاف ۱۵ نفر درجه تحصیلات دکتری دارند و ۱۰ نفر دارای سابقه و تجربه نمایندگی مجلس هستند و ۲ نفر روحانی و ۳ نفر نیز خانم هستند. پایه و اساس فعالیت سیاسی شورای ائتلاف، اصول «عقلانیت، معنویت و عدالت» است که با الهام از آموزه‌های اسلامی و قرآنی و رهنمود‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری انتخاب شده است.

در انتخاب نامزد‌های انتخاباتی نیز همین اصول ملاک و معیار ما بوده و سعی کرده‌ایم از میان داوطلبان فراوانی که مایل به قرار گرفتن در فهرست شورای ائتلاف بوده‌اند بهترین‌ها را برگزینیم و معرفی کنیم. شورای ائتلاف در تبلیغات انتخاباتی خود سعی دارد به اخلاق اسلامی و اخلاق انتخاباتی پایبند باشد و از نفرت‌پراکنی و ستیزه‌جویی و بگومگو‌های آزاردهنده‌ای که به فرموده رهبر معظم انقلاب «کام مردم را تلخ می‌کند» پرهیز کند.

شورای ائتلاف معتقد است در نهایت این تشخیص مردم و رأی مردم است که نمایندگان ملت را در مجلس شورای اسلامی تعیین خواهد کرد و آنچه ما بر آن اصرار داریم این است که رأی‌دهندگان با ملاحظه و مطالعه سوابق انقلابی و علمی و اجرایی نامزد‌های شورا و مقایسه آن با دیگر نامزدها، به صالح‌ترین و مناسب‌ترین فرد رأی دهند. امیدواریم با عنایت الهی و همت و حضور مردم و بصیرت رأی‌دهندگان، مجلس دوازدهم همانند مجلس یازدهم مجلسی انقلابی باشد که با کارآمدی بیشتر بتواند با همکاری با دولت محترم در رفع مشکلات و پیشرفت کشور و تحقق اهداف ارزشمند انقلاب اسلامی توفیق حاصل کند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->