اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

وزیر علوم از ادغام دانشگاه‌های کم‌دانشجو خبر داد

  • کد خبر: ۲۲۶۶۹۰
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
وزیر علوم از ادغام دانشگاه‌های کم‌دانشجو خبر داد
وزیر علوم در رابطه با ساماندهی و آمایش آموزشی کشور گفت:‌ دانشگاه‌هایی که دانشجو کم دارند یا ظرفیت‌ آنها کاهش پیدا کرده، یا اولویتشان را تغییر می‌دهیم یا اینکه با برخی از این دانشگاه‌ها را ادغام‌ می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز محمدعلی زلفی‌گل در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت طی سخنانی در جمع خبرنگاران گفت: طرح آمایش آموزشی کشور مرحله به مرحله در حال پیش‌روی است و سعی ما این است که توسعه آموزشی بر اساس نیاز باشد و هر رشته‌ای که خواست تاسیس شود پیوست اشتغال داشته باشد. 

وی افزود: همچنین دانشگاه‌هایی که دانشجو کم دارند یا ظرفیت آنها کاهش پیدا کرده را سعی داریم یا اولویت آنها را تغییر دهیم یا اینکه با برخی از دانشگاه‌ها را ادغام‌شان کنیم. 

زلفی‌گل درباره وضعیت تخصیص ارز دانشگاهی گفت: آقای فرزین در این زمینه بسیار با سخاوت برخورد می‌کند و خودشان پیشنهاد می‌کنند که چه کار‌هایی برای تسهیل تخصیص ارز دانشگاهی صورت گیرد و در این رابطه ما مشکل خاصی نداریم. 

وزیر علوم همچنین درباره راه‌اندازی دانشگاه‌های ایرانی در عراق خاطرنشان کرد: خوشبختانه با بازدید‌هایی که مسئولان دانشگاه‌های بزرگ ما از کشور عراق داشتند، با مسئولان علمی این کشور توافق‌نامه‌هایی را برای تاسیس شعب برخی دانشگاه‌های مطرح کشور از جمله صنعتی شریف و دانشگاه تهران امضا شده و مراحل تاسیس در حال انجام است و در این زمینه اتفاقات خوبی افتاده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->