بن بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است
سرخط خبرها

جشن گرامیداشت روز دختر؛ «دختران آرمانی» | رئیس‌جمهور: دختران امروز آینده‌سازان و نقش‌آفرینان کشور هستند

  • کد خبر: ۲۲۶۷۲۳
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
جشن گرامیداشت روز دختر؛ «دختران آرمانی» | رئیس‌جمهور: دختران امروز آینده‌سازان و نقش‌آفرینان کشور هستند
رئیس‌جمهور گفت: منزوی کردن زنان را قبول نداریم. نگاه ما به زنان همان نگاه اسلام است که معتقد است دختران می‌توانند همسران و مادران ارزشمندی باشند و در عرصه اجتماع نیز نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدابراهیم رئیسی پیش از ظهر چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مراسم جشن گرامیداشت روز دختر؛ «دختران آرمانی» اظهار کرد: شما دختران هدیه خداوند هستید ما به شما به عنوان هدایای گرانقدر پروردگار نگاه می‌کنیم.

وی با بیان این‌که «شما دختران در جامعه نقش‌آفرین هستید» اظهار کرد: ما نگاه مغرب زمین درباره زنان را قبول نداریم که به زن و دختر نگاه ابزاری دارد. نگاه دیگر هم که می‌خواهد زنان را از نقش‌آفرینی در جامعه جدا کند قبول نداریم این نگاه هیچ نقشی برای زنان در تعیین سرنوشت و جامعه و سیاست و اقتصاد قائل نیست؛ لذا ما منزوی کردن زنان را قبول نداریم.

وی ادامه داد: نگاه ما به زنان و دختران همان نگاه رهبری مبتنی بر نگاه عمیق اسلام است که معتقد است دختران می‌توانند همسران و مادران ارزشمندی و محور خانواده باشند و همچنین در عرصه اجتماع نقش‌آفرینی کنند؛ خانواده بسیار اهمیت دارد.

رئیس‌جمهور با اشاره به نقش زنان در کشور اظهار کرد: ما اساتید، معلمان، مدیران و مخترعان زیادی از بانوان در کشور داریم که این افتخاری برای کشور است. زنان در عرصه‌های ورزشی هم افتخارآفرینی دارند روز گذشته در جمع مدال‌آوران بودم که دختران در عرصه‌های ورزشی افتخارآفرینی کرده و با قهرمانی پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را برافراشتند. دختران در المپیاد‌ها هم افتخار آفریدند همچنین در عرصه‌های فرهنگی، هنری، ورزشی، علمی، پژوهشی و تحقیقاتی هم نقش‌آفرین هستند.

وی تاکید کرد: دختران امروز آینده‌سازان و نقش‌آفرینان کشور هستند که آینده کشور به دست توانمند و فکر آنها رقم می‌خورد.

وی با قدردانی از مربیان و والدین دختران تصریح کرد: قدر پدر، مادر و معلم‌هایتان را بدانید قدر رهبر فرزانه انقلاب را بدانید که افتخار و عزت همه ما هستند قدر همه کسانی که برای شما تلاش می‌کنند و زحمت می‌کشند را بدانید.

رئیس‌جمهور با اشاره به روز دختر هم گفت: همه روزها، هفته‌ها و ماه‌ها و سال‌ها باید قدر دختر‌ها را دانست همچنان که پیغمبر، امامان، پیشوایان و شهدای عالی‌قدر قدر دختران را می‌دانستند؛ اینها الگو‌های ما هستند و ما باید از آنها پیروی کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد که به برکت نام حضرت معصومه (س) کشور بتواند در عرصه‌های مختلف پیشرفت داشته باشد. پیشرفت کشور به دست جوانان و دختران رقم می‌خورد که آنها آینده‌ساز کشور هستند.

وی گفت: ما هم به عنوان دولت و همه مسئولان افتخار می‌کنیم که خدمتگزار شما دختران باشیم و بتوانیم کاری انجام دهیم که شما دختران والدین و مربیان‌تان راضی باشند.

رئیسی در پایان اظهار کرد: در این جمع و از این تریبون به همه دختران ایران زمین روز دختر را تبریک می‌گویم؛ دختر یعنی مهربانی، زیبایی، عشق، عاطفه، احساس افتخار، رحمت الهی و وجود دوست داشتنی. با همه وجود می‌گویم دختران‌مان همه شما را دوست دارم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->